keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Sturmtag

Jos Suomessa jylläsi joulunpyhinä kovat myrskyt niin kiitettävästi on täälläkin puhurit viime päivinä pyörineet. Tänään kävelin töihin salamoiden loisteessa ja ukkosen pauhatessa; hyvin hämmentävää tammikuussa. Pipostakin sai pitää kiinni kaksin käsin. NRW:n alue on uutisten mukaan säästynyt vaarallisimmilta tuulilta, joten en edes uskalla ajatella miltä muualla on näyttänyt. Saksalaiset tuntuvat kyllä menevän sekaisin pienemmästäkin säämuutoksesta ja  liikenne on taas yllättäen ollut sekaisin. Moottoriteillä yli 4 tunnin jonot ja sillai.


Pikkuhiljaa on loman jälkeen päästy taas arkirutiineihin kiinni. Töissä on tosin vielä kovin hiljaista kun eurooppalaiset asiakkaat ovat lomilla ja Aasiassakin juhlitaan antaumuksella uutta vuotta. Saksankieli takkuilee, jos mahdollista, vielä enemmän kuin ennen joulua. Eilen kävin töiden jälkeen myös salilla. Mun mielestä kropassa oli ainakin yksi lihas ennen lomaa, mutta sekin taisi jäädä Suomeen, sen verran hapotti. Voitteko hei lähetellä perässä?Saksalaisnaisten uudenvuodenlupaukset ei muuten selvästikään liity liikuntaan, sillä sen verran rauhallista oli. 


Alkuviikosta kävin pyörähtämässä alennusmyynneissä mutta aika hiljasta oli. Mukaan ei tarttunut muuta kuin kuvan vakosamettihousut. Vakohousut niinkuin ystäväiseni F sanoo, terkkuja vaan dear :) Samettihousut pääsivät heti eilen päälle töihin ja ovat juuri passelit kun aina ei jaksa leikkiä super businessnaista suorissa housuissa. Plus noissa on tosi kiva korkea vyötärö ja ihan söpö vyökin tuli mukana. Oliko muuten jollain muulla lapsena vakosamettivaatteita? Mulla oli ainakin aivan ihana viininpunainen liivimekko, jota sai käyttää juhlissa ja siinä oli sydän vetoketju. Terkkuja, Summer :)

2 kommenttia:

  1. Olihan meillä vaikka mitä vakosamettipökiä! Ja muistan sen mekon voi lol :DD

    VastaaPoista
  2. No oli juu. Jotenkin se mekko vaan tuli ensimmäisenä mieleen :D Ja muistan vielä sen kukkakuvioiden paidankin, jota pidin sen mekon alla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)