keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Flower poweria

Olen koko kevään himoinnut kuviollisia housuja. Ihan kauheasti. Vihdoin tällä viikolla löysin täydelliset kesäpöksyt juuri sopivasti todellisten kesäkelien alkaessa :) Iso jee! Pähkäilin pitkään käärmekuosin ja kukkien välillä päätyen kuitenkin ajattomiin kukkasiin. Shoppailureissulla mukana ollut pikkusisko ei tosin aio kuulemma näyttäytyä minun ja uusien housujeni kanssa julkisilla paikoilla. Itse tykkään uusista housuistani näääääääääin paljon.



Pakko muuten vähän hehkuttaa viime päivien ilmoja. Voi kiesus on ollut kaunista, puutarhakin on täynnä flower poweria! Suomen kesä on ehdottomasti parasta :) Keli on ollut juuri täydellinen: ei ole liian kuuma ja ulkonakin jaksaa tehdä jotain. T-paitoja ja shortseja voisi hyvin jo pitää mutta jos sattui maalaamaan koko viikonlopun tumman vihreällä maalilla kompostin aitoja, on parempi pitää vähän pidempää hihaa päällä. Muistutan meinaan hieman erehdyttävästi dalmatialaista.



Tänään on ollut kyllä oikein mukava päivä. Aamu alkoi aamupalapiknikillä takapihalla ihanaisten neitojen kanssa, nautiskeltiin tehokkaasti aurinkosta ja imettiin D-vitamiinia. +50 aurinkorasvoilla tietysti. Illalla käytiin siskon kanssa zumbaamassa ja värjättiin Summerille superin vaalea kesätukka. Kyllä nyt kelpaa :) Muutama lomapäivä vielä tiedossa maaseudun rauhassa ennenkuin on taas aika pakata kimpsut ja suunnata kesätöihin.
p.s. kukkakuvat on ottanut sisareni May.

4 kommenttia:

  1. Mullaki oli suojakerroin jopa se 20! Ja tietenkin vampyyrikimalteella <3 Silti naama vähä kärtsäs illalla kentällä..
    Mää liikun sun kans nois pöksyis, ihanat!

    VastaaPoista
  2. Vampyyri <3 Hippu kans otti vähän väriä mut mä taidan saada oman päivetykseni edelleen vaan purkista. Ihanaa :)

    VastaaPoista
  3. Kröhöm kukkakuvien copywritet ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)