maanantai 23. heinäkuuta 2012

Alennuksesta asusteita

Lähdettiin viime viikolla kaupungille ostamaan pyöränkoreja ja shoppailukaverilleni lompakkoa. Miten sitten kävi: hups, tulin kotiin kenkien kanssa :) Koko kesän kiilakorkoja on vilissyt lehdissä sekä blogeissa ja olen salaa ihaillut toinen toistaan korkeampia popoja. Nyt eteeni osui täydellinen open toe pari puoleen hintaan ja pienen koekävelyn jälkeen ostopäätös oli helppo, mukaan lähtivät. Kengät ovat unelmapehmeät ja tukevat jalassa. Kiilakoroilla tuntuu kun kävelisi maan pinnalla. Aika kivat eikö olekin? 

 

Ja kun uusista asusteista tuli puhe niin ajattelin samalla esitellä uusimman korulöytöni. Aurinkokaulakoru on über suosikki nettikaupastani We Stylestä ja myöskin alennuksesta. Piristystä harmaisiin sadepäiviin indeed.


Kaulakoru on ollut mukana menossa jo useampaan kertaan. Statement kaulakorut ovat tänä kesänä pelastaneet monet mulla-ei-oo-mitään-päälle-pantavaa- päivät ja niitä on tullut ostettua yksi jos toinenkin. Asusteita on sikäli kiva shoppaila kun ne mahtuu aina päälle vaikka kuinka turvottaisi. 

p.s. Pyöränkori on edelleen kaupassa.

2 kommenttia:

  1. Makeet kuvat! Taitaa olla uudella kameralla...? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks on juu. Vaikka en mä vielä yhtään osaa sitä käyttää :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)