perjantai 20. heinäkuuta 2012

Viva la France!

Eilen torstaina lähdin auringonpaisteessa polkemaan kotiin iltapäivällä ja ajattelin, että jesh täydellinen piknik keli.  Noh ehdin vaihtaa vaatteet ja johan alkoi saataa. Oikein kaatamalla. Lahti on kaikkien näiden töppyröiden ansiosta hieno kaupunki kun sää voi vaihdella tosi paljon muutaman kilometrin sisällä. Eli soitto keskustaan ja ilmeni, ettei neljän kilsan päässä satanut ollenkaan. Piknikille siis. Raitapaitoja, huiveja, baskereita, ballerinoja... meillä oli siis Ranska-teema  :)



Ja teema jatkui meidän eväissä myös ja herkuteltiin mm. croisantteja, patonkia, juustoja, marenkeja, mansikoita ja kuohuviiniä. Jälkkäriksi kävin tosin ostamassa berliininmunkkeja mutta vaaleanpunaiset herkuthan sopii kaikkiin teemoihin :) 


 



Muutama pisara saatiin kuin saatiinkin niskaamme mutta varjojen ja sadetakin alla ei haitannut ollenkaan. Oli oikein kotoisaa ja kuivaa :) Ilta-aurinko tuli lopulta esiin pilvien takaa ja vesiurkujen soidessa oli meidän piknik aika bueno! Eikä noissa Pikku-Vesijärven maisemissakaan valittamista ole. Minulle nuo taustalla pilkistävät hyppytornit ovat aina olleet The maamerkki Lahdessa. Bussilla kotoa tullessa tiesi aina, että kaupungissa ollaan kun hyppytorni alkoivat siintää.  


 

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Oikein hyvää viikonloppua kaikille :) 

 p.s Kiitos L kuvista, toivottavasti ensi viikolla räpsitään omalle kameralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)