keskiviikko 8. elokuuta 2012

Löytöjä omasta kaapista: maxihame

Vielä on kesää jäljellä ja hulmuhelmoissa mennään. Tämä hame on itseasiassa löytö äidin matonkudelaatikosta. Äiti on saanut hameen tädiltämme, eikä onneksi raaskinut leikata hametta suikaleiksi. Innostuin hamosesta ihan hirmuisesti kun sain sen käsiini ja innostusta lisäsi entisestään tädin epäilyt Marimekko alkuperästä. Kuluneessa pesulapussa lukee "Made in Finland", joten se on hyvin mahdollista. Kietaisumalli ja näyttävä ruskea retrokuosi ovat ihan mahtava yhdistelmä indeed :) Silitys olisi tosin vielä kaunistanut aarrettani entisestään.



Miten on muuten mahdollista, että parhaat kiharat syntyy kun fillaroi tihkusateessa töihin ja huiskaisee hieman likaiset, hikisen nihkeät kutrit nutturalle? Illalla avasin nutturan ja tadaaa. Kuviin kiharat eivät oikein tallentuneet mutta mitkään raudat ja kähertimet eivät ole samaan onnistuneet :)

Retrohameen, kiharoiden ja Suomen ensimmäisen olympiamitalin (JEE!!!) aikaansaamassa innostuspuuskassa kävin eilen virallisesti aikuistumassa ja liittymässä s-asiakasomistajaksi. Nyt mulla on ihan oma vihreä etukortti; pieni askel ihmiskunnalle mutta suuren suuri askel minulle :) Tänään luvassa on kaverikeskiviikkoa ja pizzailta tyttöjen kanssa. Ulkona vallitseva harmaus ei haittaa oikeastaan yhtään. Aurinkoisempaa päivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. You look so gorgeous dear!!!!!I discover your blog today and I love it too much<3 I became you new follower, if you can follow me back I will appreciate this too much.
    Have a nice day.
    www.Lindissimaa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh thanks for your kind words and visiting my blog :) I'll definitely go and check out your blog!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)