maanantai 24. syyskuuta 2012

Burgundin punaista

Vähän nahkaa, syksyn värejä, iiiiiso kaulakoru ja nilkkurit. Siinä ne ovat aikalailla minun syksyni pukeutumisteesit kiteytettynä. Farkut ovat muuten muutamaa kiireistä työaamua lukuunottamatta pysyneet vielä kaapissa. Jee hyvä minä! Shortseja on tullut käytettyä sitten senkin edestä. Odotan kyllä hippasen viileneviä ilmoja, sitten joskus sadan vuoden päästä toivottavasti, niin shortsit saavat kaverikseen polvisukkia.


Saanko ihan vähän vielä hehkuttaa tuota tädiltä saamani kaulakorua? Se on vaan niin ihana. Punainen huitula paita on löytö Lindexin aletangolta. Lindex on tänä syksynä ollut oikea aarreaitta. Värikäs syysmallisto osui ja upposi toden teolla. Voisin helposti tyhjentää ihan koko kaupan :) 




Miltä teidän syys garderoobinne tänä vuonna näyttävät? Löytyykö sieltä samoja juttuja?

Uusi viikko on alkanut totuttelulla työmatka busseiluun. Elämäni ensimmäistä kertaa kävin viikonloppuna ostamassa kuukausikortin ja nyt ollaan sitten aikataulujen armoilla tästä eteenpäin. Matkaa töihin ei ole kuin reilut viisi kilometriä mutta reitin varrelle osuu sellaisia ylämäkiä, että huh huh. Hyvillä keleillä ajattelin tosin pakata lenkkarit matkaan ja kävellä kotiin töiden jälkeen. Aurinkoisia syyskelejä siis odotellessa!

5 kommenttia:

  1. Rakastan sun kenkiä! Mutta tiesitkin sen jo :)Paljo tykkään myös paidasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. A hih hih hih, joko omat popot on löytyny? Kiitos kaunis <3

      Poista
    2. Ei vielä ei vielä. Kuvissa on ollu kyl kivoja mut haluan käydä testaamassa jalkaan niitä. Looking for the perfect pair!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)