sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Pakkaspäivän asu

Pikkusisko oli viikonloppuvisiitillä Lahdessa, joten tänään pitkästä aikaa pakkas/pyykki/shoppailupäivän asua. Kiitos Pippa! Vietetiin oikein kunnon tyttöjen viikonloppu, katseltiin hömppää telkkarista, shoppailtiin, lekoteltiin sohvalla, nukuttiin pitkään, lueskeltiin lehtiä ja syötiin hyvin. Kaupunkikierrokselle päälle päätyi burgundin punaista, vaikka se siskon mielestä on jo "so last season", ei haittaa me likey!



Viime viikko oli äärimmäisen äksönintäyteinen jälleen. Parasta oli kuitenkin treenikärpäsen purema, jonka ansiosta jaksoin heräillä aamuisin jo ennen kuutta salille tai lenkille. Ainoastaan perjantaina jäin vällyjen väliin ja skippasin lenkin kun pakkaslukema lähenteli kolmeakymmentä. Aamut on mukavaa aikaa treenata kun salilla ja lenkkipoluilla on rauhallista. Ja päivät lähtee ihan eri tavalla käyntiin. 

Täytyy kyllä skarpata asujen kuvailemisen kanssa jälleen. Vanhoista asukuvista on helppo ammentaa inspiraatiota kun asukriisit iskee. Plus omia vaatteita tulee taas katseltua ihan erilaisin silmin. Energistä uutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)