perjantai 4. huhtikuuta 2014

Fashion Frühling

Pikkusisko kävi pari viikkoa sitten Saksassa viikoloppuvisiitillä ja toi mukanaan muutamia saksalaisia muotilehtiä. Noiden lehtien kanssa olen viettänyt iltapäivää, kröhm välillä torkahdellen tosin, ja imenyt kevätmuotivinkkejä Keski-Euroopasta.  Olisko muuten hienoa jos lehtien hinnat alkaisi Suomessakin yhdestä eurosta.


Lehtiä lukiessa minulla on tapana korvamerkitä tai repäistä talteen tai kuvata mielenkiintoisia ja inspiroivia kohtia. Keräilen talteen etenkin ideoita, joita voin ihan oikeasti ja käytännössä hyödyntää. Yleensä sitä kiinnittää huomiota niihin juttuihin, joita juuri sillä hetkellä tarvitsee tai on etsimässä. Nyt olisi haussa kevättakki ja kivat työkengät toimistoon eli niitä tuli erityisesti bongailtua.


  

 

 


Tietokoneeltani löytyy kaksi kansiota, joiden sisältö muuttuu, päivittyy jatkuvasti ja koko ajan: hiukset ja sisustus. Myös näihin kansioihin löytyi nyt muutama kuva lisää. Tuli muuten mieleen, että pitäisi muuten useammin kaivaa esille kirkkaanpunainen huulipuna.


Kaikki kuvat Grazia, Glamour ja Gala Look. 

Sellaista inspiraatiota kertyi saksalaisista lehdistä. Sellainen huono puoli näissä lehdissä on, että tulee hillitön hinku shoppailemaan. Ja näin kevään tulleen tekisi mieli laittaa kämpänkin sisustus uusiksi kun kaikki vanha näyttää kevätauringossa niin tunkkaiselta. Ehkä jotain pientä tuunausta pitääkin loman aikana vielä tehdä.
Leppoisaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)