torstai 8. joulukuuta 2011

Blondi ja joulutähti

Tänään luvassa tarina siitä kuinka pieni ihminen ja tekniikka ei aina kohtaa. Joulumarkkina fiiliksissä eräs Blondi kävi ostamassa himoitsemansa paperisen joulutähden koristeeksi kotikoloonsa. Ulkona raivosi jäätävä myrsky, joten tähti piti laittaa nopeasti kasaan, rentoutua ja nautiskella iltapalasta jouluvalaistuksessa. Projekti joulutähti ei sitten mennyt ihan niin näppärästi kuin oli suunniteltu. Ylläri? Tästä lähdettiin:






No juu niin on hienot kuvalliset ohjeet ja kaikkea. Noin tunnin niitä sitten Blondi pyöritteli. Tähti ei edennyt sitten yhtään. Tässä kohtaa Blondille iski kiukku,  ainoa vaihtoehto oli soitto äidille Suomeen koska äidit tietää kaiken. Noh äidin mielestä tähden kokoaminen oli helppo kun nakki?! Onneksi kuitenkin Blondi sai avukseen konsultaatio kännykuvia kotona olevasta tähdestä. Äiti tosin käski ottamaan häkkyrän mukaan töihin jos joku osaisi auttaa.




On olemassa niitä ihmisiä, jotka luovuttaa ja niitä, jotka eivät. Blondi kuuluu jälkimmäisiin eli periksi ei anneta, vaikka kaiken kukkuraksi yksi pala irtosi. Blondi keksi sitten internetin ihmeellisen maailman (kiitos Youtube)  ja pienen teippaus session jälkeen homma alkoi melkein luonnistaa. 






Sitten oli enää jäljellä tähden aukaiseminen oikeaan muotoon. Tähti on siis paperia ja tietysti tässä kohtaa vielä repesi muutamasta kohdasta. Blondi ei halunnut rumentaa kaunista punaista pintaa ruskealla pakkausteipillä.




Uskomatonta mutta totta, vihdoin killuu punainen tähti Blondin ikkunassa. Myyjän mukaan 15 minuutissa koottavaan koristeeseen vaadittiin: parin tuntia, kiukunpuuskia, kyyneleitä, puhelu toiseen maahan, pakkausteippiä, suomalaista sisua ja uskomatonta taistelua.




Ensi vuonna Blondi ostaa ainoastaan takorautaisia ja valmiiksi koottuja joulukoristeita, joissa ei ole liikkuvia osia. Sen pituinen se. Tästä projektista olisi saanut valtavan hyvää Hauskat Kotivideot materiaalia. Nyt taisi iltapalasta tulla yöpala hups. Rattoisaa perjantaita kaikille :)

5 kommenttia:

  1. AHAHAHAHAAAHHAHAHHA hitto et repesin ko luin tätä :D Hyvin sä vedät!

    VastaaPoista
  2. Joo eilen ei kauheesti naurattanu :D S oli myös insinöörinä saanut kuulemma aika hyvät naurut mun blondeiluista.... Jännä juttu.

    VastaaPoista
  3. Tämän tähti oli "sielultaa" erilainen kuin kotiin ostettu, joten siksi äidin neuvoista ei ollut apua. Sait kuitenkin tähden koottua ja nyt se loistaa ikkunassasi. Ole siitä ylpeä:)

    VastaaPoista
  4. Haha :) No pääasia et tähti killuu nyt ikkunassa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)