maanantai 12. joulukuuta 2011

Lauantai ála Summer

Maailman saamattomin bloggari täällä hei! Koitan taas hieman skarppailla kirjoittelun suhteen ja edetä esim. joulumarkkinavkl kuvien kanssa :) Hiljaa hyvää tulee ja sillai.  Viime aikoina runosuoni ei ole oikein kukkinut millään kielellä, pimeys ja kosteus pistää kummasti väsyttämään. Lauantaina oli kuitenkin oikein touhukas päivä, joka alkoi jo hyvissä ajoin yhdeksän jälkeen ennen kuin kellokaan ehti soida. Aamun aloitukseksi singahdin salille. 




Löysin viime viikolla tosi kivoja uusia treenikamoja, joista täytyy kirjoitella joskus ihan erikseen. Meillä on muuten salilla suihkutilojen remontti jouluun asti eli ei saunaa. Nyyh, koitan selvitä. Salisykkimisten jälkeen leipomosta evääksi pari croisanttia ja suuntana pesula.




Kotona jatkoin pakollisten ällöjen kotihommien kanssa ja siivosin kylppärin. Nyt voisi sitten vaihtoehtoisesti peilailla super puhtaasta lattiasta. Tarmopuuskissani kaivoin myös silitysraudan esiin ja silittelin puhtaat vaatteet. Viikonloppuisin koitan aina päästä reippailemaan ulos päivänvalossa, joten välipalan jälkeen hipsin happihyppelylle.




Posket punaisina seuraava mission oli suihku ja nassu edustuskuntoon. Viime viikolla aloitin projektin kuivan iho kuriin (siitäkin lisää myöhemmin) ja yllättäen kylppäriin on ilmestynyt pari purnukkaa lisää. Mutta hei, eihän niitä voi olla siellä liikaa. Maltoin istua vähäksi aikaa alas: sudin kynsiin hieman maitokahvin väriä ja glitteriä.





Täällä annettiin viime viikon lopusta alkaen myrkytuuli varoituksia koko NRW:n alueelle ja välillä on kyllä saanut tehdä kunnolla töitä, että on pysynyt pystyssä. Pakkasta ei ole ollut mutta kylmä tuuli ja kosteus tunkee kyllä ytimiin saakka. La iltanakin kerrospukeutuminen oli aika pop. Laitoin neljättä kertaa tänä talvena oikein talvitakin päälle.



Illan plan oli siis treffailla muita suomalaisia glühweinin merkeissä joulumarkkinoilla ja suunnata parin ladyn kanssa sen jälkeen syömään. Herkkuburgereiden jälkeen liityttiin vielä muiden seuraan vakio irkkupubiin seuraamaan Fc Barcelona-Real Madrid peliä. Paikka oli tupaten täynnä ja myös kannustuslauluja hoilaavia espanjalaisia oli löytänyt paikalle paljon. Onneksi Barca voitti :) Tällainen oli lauantai ála S. Loppuillasta eli mistään oikeasti kiinnostavasta ei sitten olekaan kuvia :) Aina se kamera unohtuu laukun pohjalle. Mukavaa viikkoa kaikille! Iiiiik ensi viikolla on joulu.

3 kommenttia:

  1. Missä söitte herkkuburgerit ja mikä on vakkari-irkku?

    VastaaPoista
  2. Öööö... Yritettiiin Louisianaan mutta se oli täynnä, se oli joku pihvi paikka enemmänkin. Vanhassa kaupungissa kuitenkin, Rathausilta pois tornilta päin :) Suttons.

    VastaaPoista
  3. Lousianassa on parhaat hampparit EVER! Ahh suttons, i miss u <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)