tiistai 27. joulukuuta 2011

My Christmas

Toivottavasti kaikilla oli oikein rauhallinen ja rentouttava joulu. Minun jouluni oli 
jälleen ihana: täynnä yllätyksiä, hyvää ruokaa, parasta seuraa ja rentoutumista. Joulufiilis kohosi viimeistään aatonaatona, jolloin meillä perinteisesti koristellaan joulukuusi. Kuusen tuoksua olohuoneessa ei kyllä voita mikään. Katselimme illalla vielä  porukalla Love Actually leffan, joka on iiiiik ihana ja viritti juuri oikeisiin tunnelmiin. Ihanaa oli muuten seurakin :)






Jouluun kuuluu olennaisena osana myös ruoka ja joulupöydän suurinta herkkua on ehdottomasti savustettu kalkkuna. Perunalaatikko on iskän jokavuotinen projekti ja se onnistui tänä jouluna vaihteeksi oikein hyvin. Joulutortut on muuten ihan parhaita myös, laitoin heti pellilisen uunin kun tulin kotiin.  Hieman olen edelleen katkera kun en saanut niitä ylioppilasjuhliini tarjolle. 


 





Eilinen Tapaninpäivä kului myös perinteitä kunnioittaen ensin kinkunsulatteluturnauksessa lentopalloillen ja illalla vanhojen lukiolaiskavereiden kanssa hengaillessa. Lähes kolmen kuukauden lentopallottomuus tuntuu muuten oikein kivalta kropassa kun kadoksissa olleet lihakset muistuttavat olemassaolostaan :) Hieman draamaa täällä kotikonnuilla aiheuttivat sähköt, jotka meilläkin hyppivät päälle ja pois. Onneksi pidempiä katkoja ei kuitenkaan ollut. Edelleen tuuli on kovin voimakas ja puuskittainen.

1 kommentti:

  1. Joulutortut ON parhautta! Meil ei kukaan muu syö niitä...
    Mun lihakset on semi hyvin jo palautunu, jopa VENYTTELIN tänään :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)