keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Weihnachtsstimmung

Täällä kirjoittelee yksi lomalainen jee jee! Tänä vuonna jouluun valmistautuminen on ollut vähän erilaista ilman kaikkia tuttuja perinteitä: tuoksuja ja makuja. Saksa on kuitenkin oikein kiva maa olla näin joulun alla nimittäin joulumarkkinat valtaavat kaupungit ja Düsseldorfissakin myyntikojuja on oikeastaan koko keskustan alueella. Joulukuun ensimmäinen markkinoitiin oikein urakalla, kun Suomesta saapui joukko läheisiä markkinaturisteiksi:) Kiitos vaan kovasti vielä kaikille vieraille!





Ai miten niin sitä on tullut kuvattua vain makeiskojuja. Hups hups! Markkinoilla voisi viettää aikaa ihan vain syöden kaikenlaisia herkkuja; kakkuja, lettuja, vohveleita ja omia suosikkejani eli suklaapäällysteisiä hedelmiä ja marjoja. Kaikki mansikat ei edes ehtinyt kuvaan.










Ihania valoja vesisateeseen ja harmauteen.



Huomenna suuntana Suomi ja pikkuhiljaa ihan oikean joulun viettoon. Iiiiik txfree kosmetiikka, täältä tullaan! Ensimmäistä kertaa ikinä on kassi melkein pakattu a) ennen puoltayötä b) ennen lähtöaamua c) ennen kuin pitäisi olla oikeastaan jo matkalla. Ihmeitä tapahtuu. Ihanaa joulunodotusta kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)