keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Farkkupaidan viikko


Heissa hei! Tiedättekö kun välillä tulee sellaisia kausia, että jämähtää tekemään samoja juttuja, syömään tiettyjä asioita tai käyttämään samoja vaatteita yms. Tällä viikolla on sitten menossa farkkupaita ja samettihousu viikko :) Eikä ollenkaan suunnitellusti. Töissä farkkupaita toimii näppärästi samettipöksyjen  ja kaulahuivin kanssa. Oih on muuten kiva käppäillä töihin pehmopöksyissä businessnaisten kipitellessä samaa matkaa korkokengissä ja kynähameissaan.  

Kuvien laatu on taas mitä sattuu kun iltapäivisin on vielä niin hämärää. Tänään tarkoitus oli ottaa kuvia ulkona ja muutaman ehdinkin napsaista. Sitten naapurin rouva tuli nauttimaan savukettaan ja tämä neiti hipsi hyvin nopeasti punastellen takaisin sisään.




Vielä lisää farkkupaitaa. Tiistai-iltana kävin  pyörähtämässä kaupungilla pakollisilla kosmettiikkaostoksilla ja samettihousut vaihtuivat vakosamettishortseihin. Välttämättömien hankintojen lisäksi löysin muuten uuden arkihuulipunan, joka on ihan täydellinen. Seuraavaksi hankitalistalla on viininpunainen sävy. Arkiaamut on paljon helpompia nykyään kun meikkaukseksi riittää sipaus huulipunaa ja hiukset voi kiepauttaa donitsin ympärille nutturalle. Nopeat aamutoimet, me likey!



Työpäivät tuntuvat ihan luksukselta kun kahdeksan tuntia voi pohtia jotain ihan muuta kun opinnäytetyötä. Kiva käydä töissä rentoutumassa :) Tänäänkin väsäsin into piukassa excel-taulukoita. Käytiin myös yhtä kerrosta ylempänä katsomassa uusia tiloja, joihin kohta päästään muuttamaan jee! Tilat on tosi makeet ja muuttaminen  on tunnetusti meikäläisen lempipuuhaa, not. Päivät kuluu todella nopeasti, hassua, enää kuukausi virallista harjoittelua jäljellä ja sitten tosin jään vielä extra kuukaudeksi töihin. 

Mahtia loppuviikkoa kaikille! Miten muuten uppoaa farkkupaita? Liian ysäriä? Hugs and kisses :)

4 kommenttia:

  1. Uu jääksä sinne duuniin? kui pitkäks aikaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olen siis ihan alusta asti ollut jäämässä yhdeksi extra kuukaudeksi koulun vaatiman 5 kk lisäksi :) Ei siis mitään kummempaa..

      Poista
  2. Farkkupaita näyttää tosi hyvältä! me likey!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)