maanantai 23. tammikuuta 2012

Was für ein Wochenende

Pikkuhiljaa on uusi viikko alkamassa ja hieman sydämentykytyksien täyteinen viikonloppu takana. Onnistuin muunmuassa värjäämään hiukseni shampoolla harmaan liloiksi ja hommaamaan viruksen tietokoneeseeni. Hipsin molempina päivinä toimistolle tekemään opinnäytetyötä ja kahdella koneella yhtäaikaa se onnistui oikein näppärästi. Tai onnistui ainakin lauantaina, sunnuntaina sen sijaan takkuili ja pahasti. Muutaman tunnin pakertamisen jälkeen luovutin ja suuntasin lenkille raikkaaseen vesisateeseen. Pääasia kuitenkin, että hommat on nyt konkreettisesti aloitettu ja ensimmäisiä palautteita odotellaan. 




Niin ja sitten niistä hiuksista :D Tilaisin eräästä nettikaupasta shampoon blondeille hiuksille ja sain sen vihdoin viime viikolla käsiini tullimiesten nuuhkittua pakettia ensin tarpeeksi. Shampoo on väriltään hyvin tumman lilaa ja tarkoitus on poistaa keltaisuutta ja kirkastaa väriä. Kädet näyttivät pesun jälkeen samalta kuin mustikkametsän jäljiltä. Omat hiukseni ovat aika luonnollisessa värissä eikä niitä pahemmin ole käsitelty, joten tuo "kirkastaminen" nappasi joihinkin osioihin kiinni hieman liiankin kirjaimellisesti. Oikeasti näistä tuli tosi kivat tuhkan väriset jos ei lasketa muutamaa lilaa raitaa tuolla alla. Pari päivää pitää ehkä vielä kulkea pipo päässä, että väri tasoittuu. Tiedetään, hyvin mä vedän :)


 

Lähimpänä sydänkohtausta käytiin lauantai-iltanana kun tietokoneen ruutu pimeni täysin ja keskelle ilmestyi punaisella teksti: windows on blokattu turvallisuussyistä, hommaa uusi koodi ja voit jatkaa. Tekstin alla oli "osta" nappula ei mitään muuta. Aluksi luulin, että kyseessä on nyt oikeasti joku turvallisuusjuttu mutta sitten työkaveri totesi heti, että nyt on kuule virus masiinassa. Great! Milläs saat päälle torjuntaohjelman kun kaikki valikot on piilossa. Summer ratkaisee tietokoneongelmia osa 1: suklaavanukas jääkaapista ja sohvalle itkua tihrustamaan. Ongelman ratkaisu osa 2: luuri käteen ja puhelu isille, jotka tietää kaiken ja osaa ratkoa kaikki ongelmat. Plus meidän isi on aina toooosi rauhallinen ja kylmähermoinen tällaisissa tilanteissa, kröhm. Onneksi juuri kun sain numeron valittua niin tietokoneen ruutuun pamahti teksti, että f-secure on poistanut virukset. Jee kone toimii taas ja kaikki oppari jutut tallessa. Ajatelkaa, meidän isi on niin hyvä, ettei tarvitse kuin numero valita niin johan toimii hommat taas :)


Jep, tässä tekstissä ei nyt ollut kauheasti päätä eikä häntää mutta juuri siksi se kuvaa viime viikonlopun fiiliksiä niin hyvin. Toivottavasti tämä viikko sujuu edes hieman leppoisimmissa merkeissä koska lisää harmaita hiuksia ei tähän päähän juuri nyt kaivata hahaha. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Meijän isi on myös jäätävässä Angry Birds -koukussa kiitos mayn ja mayn puhelimen o.O :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonni, siinä meni isin koulunkäynti. Kuullostaa ihan oikean opiskelijan meiningiltä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)