lauantai 21. tammikuuta 2012

Hattu ja huulet

Hattu ja punaiset huulet ovat olleet talven käytetyin pariskunta, yhdessä ja erikseen. Hattu pelastaa huonot hiuspäivät plus suojaa nassua kun taivaalta tulee vettä/räntää/lunta/rakeita tai kaikkia samaan aikaan. Punaisista huulista tuli pitkään sellain kävin-äitin meikkilaukulla-salaa-vähän-maalailemassa-fiilis ja ajattelin, että jos naamasta löytyy valmiiksi jo kaikki punaisen sävyt niin sitten ei voi enää sotkea sinne lisää punaista. Noh, nuo punaiset on oikeasti aika kivat ja niillä on menty aika usein viime aikoina :)



Perjantai-iltapäivät alkavat muuten hiljalleen olla viikon mukavimpia hetkiä, vieden ykköstilan sunnuntaiaamuilta. Eilenkin olin kotona jo ennen puoli kolmea ja ehdin salille huhkimaan ennen iltaruuhkaa. Salilta kävelin kotiin raesateessa ja poikkesin ostamassa uuden kalenterin Kaufhofista. Jep lenkkareissa ja verkkareissa. Mä oon maalta ja maalla voi tehdä niin :) Täytyy muuten esitellä joskus sitä kalenteria, se on täydellisin kapistus ikinä. 

Nyt täytyy suunnata tuonne vesisateeseen ja takaisin toimistolle. Edessä on tiivis opinnäytetyöviikonloppu. Toivottavasti muut saatte rentoutua ja nautiskella vapaista :) Miten muuten uppoaa punaiset huulet? Mahtia viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihanat punahuulet! Mä en ikinä uskalla käyttää huulipunaa just noista syistä :D
    Millanen kalenteri???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh Vielen Dank! Hih sellain aikas tutunnäköin kalenteri mut punaisena :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)