torstai 2. helmikuuta 2012

Echten Winter ohne Schnee

Nyt kävi pikkusen nolosti. Oikein vähän hävettää. Talvi meinaan pääsi  yllättämään suomineidon.Piti lähteä oikein talviasusteostoksille tänään. Sound of Summerista tulee tätä menoa sääblogi mutta täällä on oikeasti kylmä.  Radiostakin tuli  puolen tunnin ohjeistus miten varustautua kylmää vastaan. Hienoja vinkkejä mm. : "Vuoraa ikkunat huovilla niin viima ei pääse sisään." Sillai. "Vältä paljasta ihoa ulkona." Ai jaa, sitä varten ne vaatteet on?! "Valitse lämpimiä materiaaleja, suosi esim. villaa." Toisin sanoen, jättäkää nahkahousut kotiin. "Pysy liikeellä."Ai hyvät naurut kyllä sai :) 






Tämän eskimon oli siis suunnattava pipokaupoille kun korvien särkytaso alkoi ylittämään kipurajan ja pelkillä sormikkailla ei oikein pärjää. Lauantaina on luvassa aktiviteettia raikkaassa ulkoilmassa, joten lämpöisemmät kamppeet tosiaan tulevat tarpeeseen. Nyt on oikeastaan hyvin näppärä aika shoppailla talvikamoja kun kaikki on alennuksessa. Iltalenkin varrelta mukaan tarttui pipo, hanskat, kolme paria ylipolven sukkia ja kahdet sukkahousut. Ja tiedoksi vaan Hippulalle ja äidille, että näihin ei montaa euroa kulunut kun kuulemma pidätte mun puolesta shoppailupäiväkirjaa siellä. 




Jee viikonloppuna on kaikkea mahtia ohjelmaa luvassa. Huomenna suuntana on Köln ja suomityttöjen ilta. Lauantaina tullaan aamupäivällä Düsseldorfiin kääntymään ja jatketaan matkaa Gelsenkircheniin katsomaan Schalken peliä (kröhm Teemu Pukkia). Parasta kotiseutumatkailua :) Muutaman päivän hiljaisuus blogissa on siis luvassa. Ja jes, muutaman päivän opparivapaa. Lämpöisiä ajatuksia sinne pohjoiseen ja mukavaa äänestysviikonloppua :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)