tiistai 31. tammikuuta 2012

Flow

Tänään oli työpäivän jälkeen superihana ylläri postilaatikossa; vaaleanpunainen paketti Italiasta. Kauan kauan sitten lukiossa vietin kesää vaihdossa Usan Indianassa ja huoneen kanssasi jakoi italialainen neitonen, jonka kanssa olemme pysyneet säännöllisen epäsäännöllisesti yhteyksissä näin etanapostin välityksellä. Meidän L:n kanssa viime kesänä tavata mutta molemmat reissailivat tahoillaan ja tänään paketista kuoriutuikin tuliaisia Mongoliasta, Turkista ja Intiasta. Jos ensi kesänä  suuntaisi rinkan kanssa visiitille pohjois-Italiaan :) Ystävät ympäri maailmaa ovat kyllä parasta!


 

 Muuten viikko on alkanut aika tavallisin kuvioin. Eilen oli töissä hulina päällä ja näpyttelin menemään lähemmäs toistakymmentä tilausvahvistusta. Tänään iski iltapäivän tunteina jäätävä oppari flow kun pomon innostui siivoilemaan kansioita lähestyvää muuttoa varten ja löysin siinä samalla oivaa tutkimusmateriaalia. Onneksi olin saanut päivän työt jo lähes valmiiksi ja pystyin väkertämään töissäkin ideoita paperille. Tällaiset innostuspistokset ovat kovin kaivattuja.


En muuten mitenkään yritä tuuppailla ilmoille mitään päivän asu- postauksia, jätän sen homman suosiolla taitavammille ja keskityn ihan vain kertoilemaan kuulumisia. Ajattelin vaan, että pelkkää tekstiä on niin tylsä lukea. Saatte siis tänään katsella työvaatetustani :) Vai mitä mieltä olette? Jatketaanko mieluummin ilman takapihan seinän kuvia?

Loppuviikoksi pitää vissiin ruveta kaivelemaan villahousuja esiin täälläkin niinkuin isi tekstarilla ohjeisti. Luvassa on "jopa" -8 asteen pakkasia. Itä-Saksassa on ihan oikeastikin kylmä mutta meitä lämmittää Hollanti ja meri. Toisaalta kostea ilma ja tuuli tekevät kelistä oikeasti kylmän jopa suomalaiselle. Plus talojen (tai ikkunoiden?!) eristely ei ole ihan Suomen tasolla eikä lämmityslaitteita pahemmin tunneta. Katsotaan loppuviikosta joko nenänpäätä palelee :) Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)