maanantai 19. maaliskuuta 2012

On the sunny side

Viikko alkoi täällä aurinkoisissa merkeissä, joten työpäivän ja opparisession jälkeen oli selvät sävelet: äkkiä ulos nautiskelemaan. Aluksi suunnittelin oikein kunnon hikilenkkiä mutta yskänpuuskassa vaihdoin vielä viime hetkellä sykemittarin kameraan ja lähdin ihan vain ulkoilemaan. Ilta-aurinko on edelleen kauneimman väristä :)



Aikalailla kaksi viikkoa vielä jäljellä Saksassa ja näitä kotikulmia tulee kyllä ikävä. Olen päättänyt, että nyt saa viikon olla haikea ja kiukutella kotiinlähtöä. Sitten viimeisellä viikolla pitää jo alkaa iloitsemaan monen monista asioista, jotka koti-Suomessa odottavat. Mikään ei meinaan ole ärsyttävämpää kuin ihmiset, jotka ulkomailta palattuaan kulkevat naama väärinpäin ja toistavat kuinka ulkomailla oli kaikki niiiiiin paljon parempaa. Lupaan välttää tätä parhaani mukaan, koska se ei ole edes totta, kyllä siellä Suomessa vaan on niin paljon hyvää ja monta asiaa paljon paremmin kuin täällä. Tosin hintataso tulee olemaan aika kova shokki.  





Sisko ja sen siskot

Okei,  jos Suomessa on vielä metritolkulla lunta niin saatan haikailla hieman tätä lämmintä kevättä. Toisaalta taas saan kokea ne ensimmäiset, oikeasti lämmittävät, auringonsäteet toistamiseen, ei sekään kuullosta kovin huonolta.



Rattoisaa alkanutta viikkoa kaikille! Täällä pakerretaan tiukasti opparin loppukiriä. Ensi viikolla tähän aikaan pitäisi urakka olla jo loppumetreillä tai ihan maaliviivoilla jo. Pitäkää peukkuja :) 

2 kommenttia:

  1. IHANA tää vika kuva <3
    Ja kuulostatpa positiiviselta, täs vaihees mä jo mäkättäisin aika kovin, varsinkin kun täällä ON sitä lunta :)
    Ja tärkein, IHANAA KU TUUT, ON KAUHIA IKÄVÄ <3

    VastaaPoista
  2. Voih oli joku ihana puu, jossa oli ihanat valkoiset kukat ja se näytti tosi ihanalta sinistä taivasta vasten :) Ihanaa <3 Kahden viikon päästä tähän aikaan ollaan jo kotona...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)