perjantai 16. maaliskuuta 2012

Uusia koruja

Viime kirjoituksessa vilahti kuvissa uusi kaulakoru ja lupasin kuvailla siskon pyynnöstä uusia koruja tarkemmin eli here they come. Tilasin muutamat korvapimpulat (simpukat ja oranssit) ja lehtikaulakorun We Style- nettikaupasta alekoodin innoittamana. Ihana paikka muuten tuo kauppa ja maailman paras asiakaspalvelu. Turkoosit korvikset ja perhoskaulakoru on jostain alehyllystä. 




Tällä hetkellä nuo oranssit korvikset on ihan über suosikit. Ihanat eikö olekin? Hahah kameran linssissä taitaa olla tahra tai sitten kuvassa on haamu.



Täällä oli muuten tänään  20 lämmintä ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta. Kevät on ehdottomasti vuoden parasta aikaa! Ballerinakausi on nyt korkattu :) Auringon houkuttelemana ihmiset olivat kuoriutuneet koloistaan ja keskustassa oli tosi paljon porukkaa liikkeellä kun pistäydyin muutamassa lävistysliikkeessä. Äiti ihan lepo vaan, ei ole uusia koruja kehossa ja vanhakin on vielä tallella kun kukaan ei osaa ottaa sitä pois.  Oikein hyvää viikonloppua kaikille :) Säätiedotuksen mukaan meille on ukkosmyrskyä luvassa eli älkää turhaan olko liian kateellisia.

4 kommenttia:

  1. No helpotit tolla ukkosmyrskykommentilla tätä kateellisuutta sillä täällä vedetään harmaassa Hesassa kumpparit jalassa vaikka varpaat meinaa jäätyä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei hätää, kumpparit jalassa hipsin tänään toimistolle :) Varpaita ei sentään onneksi palellut.

      Poista
  2. Voi miten ihania koruja :) xoxo ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee, kiva kun tykkäät :) Terkkuja Tampesteriin!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)