keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Aurinkoa risukasaan

Hups taas on  vierähtänyt muutama 12 tuntia ja rapiat päivä toimistolla. Tänään sain kuitenkin yhden ison homman vedettyä yli tehtävälistalta ja johan kummasti helpotti. Kiitos vaan kovasti sisko maY! Tänään on muutenki hymyilyttänyt oikein urakalla; nuha alkaa olla helpottamaan päin ja postista kolahti jo tovin odoteltu paketti. Plus ensimmäistä kertaa piiiiitkään aikaan tarvittiin näitä:



En sitten oikeasti ole photoshopannut noita jalkoja , kamera vain unohti kuvata puolet :)  Paketista kuoriutui hieman koruja kevääksi ja lehtikaulakoru pääsikin heti käyttöön. Turkoosi koru on myös Saksasta ja joskus ennen joulua ostettu.


Oli myös pakko kotimatkalla napsia todistusaineistoa kauan kaivatusta ja oih niin kauniista ilta-auringosta. Loppuviikoksi on luvattu jopa 20 asteen lämpötiloja. Pitäisiköhän sitä jo heittäytyä hurjaksi ja jättää lämpölegginssit pois farkkujen alta?





Tänään on  ollut kaikesta stressistä, työn paljoudesta, lähestyvistä deadlineista, epävarmasta tulevaisuudesta ja sairasteluista huolimatta sellainen olo, että onpas tosi kiva olla juuri täällä ja juuri nyt. Välillä on ollut tosi rankkaan mutta eiköhän ne hommat sieltä valmistu kun vaan jaksaa tehdä töitä ja pysyä positiivisena niin vaikeaa kun se välillä onkin. Asioilla on kuitenkin tapana järjestyä. Näihin fiiliksiin, auringon paistetta kaikille loppuviikkoon :)

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Juuuuu heti kun kerkiän. Tänään naapuri tuli hieman uteliaasti pihalle kysymään et mitä puuhaan ni piti äkkiä kadota sisälle ja ehdin ottaa vaan pari kuvaa :D

      Poista
  2. Pitkiksiä pidetään Poweriin asti!! ;)
    Tyyppi on käyny salil ku on noin kaposet kintut!
    Asioilla on tapana järjestyä, itelläki stressi semisti samoista asioista :) Peukut pystyyn ja sormet ristiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PPP pitkiksiä pidetään Poweriin on kyllä hyvä nyrkkisääntö tosiaan :D Nuhanenän treenaus on viime aikoina ollut täysin olematonta eli hih kyllä kameran piikkiin nyt laitetaan. Tsemppistä myös sinne!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)