sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Breaking the silence

Muutama päivä on taas vierähtänyt blogihiljaisuudessa; allekirjoittanut on osoittautunut erittäin tehokkaaksi pöpömagneetiksi. Elämäni ensimmäiset sairaslomapäivät on nyt vietetty ja edellisestä taudista oli jo toivuttu kun tänä aamuna päälle sitten iski nuha-kuume-kurkkukipu-päänsärky setti. Lähes kaksi päivää ehdin kuitenkin viettää välillä elävien kirjoissa. Perjantaina kävin kaupoissa hypistelemässä keväisiä uutuuksia. Mukaan ei kuitenkaan tarttunut muuta kuin alennuksessa ollut kaulakoru.

 

Eilen kokoontui joka kuukausittaiseen tapaan illallisen merkeissä Suomalaisten kantapöytä. Eilinen kantis oli minulle ainakin tällä erää viimeinen ja hieman haikein fiiliksin sitä kyllä kotiin tultiin. Suomalaisten porukka täällä on tiivis: ihan mahtava ja kannustava. Tietyllä epä-suomalaisella tavalla muiden elämän menoissa eletään mukana ihan erilailla kun ollaan kaikki vieraalla maaperällä. Voi että mahtaviin tyyppeihin sitä on taas saanut tutustua!

Toivottavasti koko kevään sairastelut oli nyt sitten tässä! Loppurutistukseen ei tarvita enää yhtään hidasteita :) Mukavaa alkanutta viikko kaikille, lähetelkää tervehdyttäviä ajatuksia jooko? Ai niin ja hyviä leffavinkkejä otetaan myös vastaan. Pikkuhiljaa alkaa kaikki suosikit olla katsottu läpi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)