torstai 26. huhtikuuta 2012

Hair salon Summer

Kampauksien väkertäminen ja muiden meikkailu on hirmuisen mukavaa puuhaa :)  Onnekseni kotona on aina ollut vapaaehtoisia malleja ja siskoja on tullut laitettua jos jonkinlaisiin juhliin. Tänään  oli taas otollinen aika uusille kokeiluille kun juniori teki ahkerana läksyjään ja istui  sopivasti paikallaan. Siskon toiveena oli siistejä ja edustavia viritelmiä kesän työtehtäviä silmällä pitäen. Näillä mentiin:


Ihan loistava apuväline tuo hiusvalkki, sillä saa aikaan vaikka mitä; lyhyempiinkin hiuksiin. Kauheasti ei harjoituskampauksia viimeistelty, enkä suihkutellut yhtään lakkaa eli vähän leijailee haituvia. Ihan söpöjä niistä kuitenkin tuli. Mitäs sanotte?



Usein kampausten välivaiheet on paljon mielenkiintoisemman näköisiä kuin valmiit kampaukset. Sisko tosin ei lämmennyt ajatukselle liikkua ihmisten ilmoilla tällä päällä :) Sykkyräkasasta syntyi lopulta ylläoleva sivunuttura ja kukkapinnit pitivät vain osioita erillään ennen nutturan kasaamista. Joskus sitten aikuisena olisi kyllä superkiva oikein kouluttautua vähän noiden kampausten ja meikkausten saralla.


Muuten päivä on kulunut tuttuun tapaan keittiössä hääräillessä. Menu sisälsi vaaleanpunaista kanakastiketta, lohkoperunoita ja tonnikalapiirasta. Njam hyvää tuli.Tajusin myös, että ensi viikolla on opinnäytetyöseminaari eli omaa esitystä pitäisi varmaan pikkuhiljaa alkaa tekemään, ettei iske viime hetken paniikki. Voih, mihin se aika on taas lentänyt? Hyvää viikonloppua kaikille! Me suunnataan lauantaina Salohalliin kannustamaan Loimaan Hurrikaani lentopallon suomenmestaruuteen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)