torstai 19. huhtikuuta 2012

Huisin tuulinen päivä

Voih, hirmuisen näppärä otsikko; tänään on meinaan oikeasti tuullut tosi kovasti ja olen singahdellut tuulen lailla olen koko päivän :) Aamu alkoi jo kukonlaulun aikaan kun lähdin hölkkäilemään pienten koulumatkalaisten sekaan. Päivittäiset aamuhölkkäilyt ennen aamiaista olisi kyllä tosi hyvä juttu, sen verran pirteä olo tuli. Pitäisiköhän sitä ruveta harkitsemaan heräämistä? Tänään spurttailun syy oli kuitenkin lähinnä oikuttelevan polven kiusaaminen, sillä suuntana oli Turku ja magneettikuvat. 

Oli tosiaan ihan älytön tuuli mutta nappasin muutaman kuvan kuitenkin. Jee, kiva aina välillä laittaa oikein farkut jalkaan kotivaatteiden ja verkkareiden sijaan :) Muuten ei tullut paljon vaatteilla kikkailtua kun lääkärissä helppous on valttia. Muutaman vuoden takainen alelöytö hapsulaukku pelastaa kaikki asut.



Kävin hieman äitin korulaatikolla tai oikeastaan koruseinällä tutkimusretkellä ja löysin ihanat puiset napit, joissa on sellainen klipsukiinnitys eli korvisreikiä ei tarvita ollenkaan. Koruista tuli muuten mieleen, otin alkuviikosta pois niskaani koristaneen lävistyksen. Nyyh. En olisi millään halunnut mutta lävistys ei oikein tykännyt Saksasta ja tulehtui hieman. Nyt on ihan alaston olo ilman sitä. 


Hihittelin itsekseni ihan kauheasti siellä magneettikuvassa kun radiossa opetettiin ulkopaikkakuntalaisia puhumaan Tampereen murretta :) Se on ehdottomasti yksi parhaimmista murteista Suomessa hahah. Hihittely oli kyllä hieman haastavaa kun kuvattavaa jalkaa ei tietenkään saanut liikuttaa ja koko keskikroppa on kipeä eilisest zumbasta. Toivottavasti tuli hyviä kuvia ja huomenna luvassa tuomio. 

Urheilulääkäreiden vastaanotot on muuten loistavia paikkoja bongailla lätkänpelaajia näin keväällä kun kaikki hoitavat vammojaan :) Tänäänkin odottelin kuvausta varmaan puolen Tps:n liigajoukkueen kanssa. 

Aamupäivän Turun reissun jälkeen kävin kaupassa ja loihdin nälkäiselle koululaiselle herkkuaterian:  kreikkalaista kiusausta ja tonnikalapullia kermaviilikastikkeella. Tähän asti visusti piilossa olleet kokkaustaitoni ovat viime aikoina kummallisesti pilkahdelleet esiin ja keitiössä on syntynyt kaikenlaisia herkkuja. Hämmentävää :) Nyt vielä Sohvin kanssa iltalenkille ja sitten on päivä pulkassa. Ihanaa loppuviikoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. RIP lävistys <3

    Saat kokkailla mulleki joku kerta! mäki oon kehittyny siinä lajissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niska näyttää jo tosi paljon paremmalta, joten en ole vielä luopunut toivosta laittaa se takaisin :) Juu mä tulen kuule kokkailemaan sinne cityyn oikein mielelläni :D

      Poista
    2. Jee! Pojilla on muuten tuparit vihdoin tulossa, joten toivottavasti pääset sillon tänne kans! tossa vajaan kolmen viikon päästä lauantaina tietääkseni!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)