maanantai 28. toukokuuta 2012

Kesävarpaat

Summer on (taas vaihteeksi) vaihtanut maisemaa, eihän sitä nyt montaa kuukautta voi samassa paikassa asua :) Tällä kertaa (kuitenkin vain) Suomen rajojen sisällä ja kylläpäs tuntui muuten aikas helpolta ilman lentokoneiden painorajojen miettimistä. Vaatteet kassiin (kröhm kolmeen kassiin) ja kamat autoon. Kyllä se pakkaaminen silti pisti kovasti (hyvin paljon) kiukuttamaan mutta nyt, täällä ollaan tädin kotitonttuna kesän ajan (ja ihan toimistotöissäkin).



 Tänään olin  (virallisesti) ensimmäistä päivää töissä ja onneksi iltapäivällä satoi vettä oikein kaatamalla niin harmittanut ollenkaan (niin paljoa) istua sisällä toimistossa. Työmatkaa on suunnilleen 3,5 kilsaa, se kestää (riippuen vastatuulesta ja eksymisten määrästä) 13 minuuttia   ja taittuu näppärästi  fillarilla. Eikä suuria mäkiä matkalle osu vaikka tästä kaupungista niitä löytyy (enemmän kuin) tarpeeksi. Tästä se arki taas alkaa (hitaasti mutta varmasti) rullailemaan kahden viikon lomailun jälkeen. Bloggailuakin on entiseen malliin (kirjoitustoiveita otetaan innolla vastaan) luvassa, ensin täytyy vain saada tämä oikutteleva netti kuntoon.

 


Kesä kaupungissa on tälle neidolle aivan uusi juttu enkä totta puhuakseni suunnitellut sitä ihan äkkiä (koskaan) kokevani. Ehdottomasti suurin huolenaiheeni ennen muuttoa oli, että voiko kaupungissa ollenkaan kulkea paljain (kesä)varpain ilman kenkiä ja sukkia. Noh asiasta kun ei ollut täyttä varmuutta (eikä vieläkään ole) niin päätettiin sitten pikkusiskon kanssa (äidin suureksi riemuksi) viikonloppuna hipsutella ympäriinsä 24/7 ilman kenkiä. Oih paljaat varpaat on kesässä parasta :) Kivasti muuten loistaa valkoinen iho, joka kyllä on saanut jo (purkista) hieman väriä pintaansa. Aurinkoista (ilta-aurinkoista, paitsi torstaina saisi olla tosi lämmin) viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

  1. Onko purkkiväri toiminu? Ihania kesäkuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Purkkiväri on kyllä toiminut tosi hyvin, sopii juuri tällaiselle valkonaamalle. Vielä kun muistaisi sitä iltaisin levittää :)

      Poista
    2. Joo mäki oon tykänny. Plus että rakastan sitä BB-voidetta.

      Poista
  2. Ehdottomasti kaupungissa saa kulkea paljain jaloin. Sitä vaan näkee turhan harvoin, mutta mukavaa se on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaan kun tulisi äkkiä kesäkelit takasin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)