keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Kisafiiliksissä

Minilomalta Helsingistä on jälleen palattu maaseudun rauhaan ja oih ihana pidennetty viikonloppu takana :) Reissun kruunasi eilisilta kun pääsin fiilistelemään mm-kisatunnelmia ihan livenä Sveitsi-Usa pelissä. Ihana ystäväiseni Funny on kisoissa vapaaehtoisena ja sai kyseiseen peliin vapaalipun. Neiti itse joutui kuitenkin työvuoroon, eikä minua kovin kauaa tarvinnut ylipuhua Hartwall Areenalle :) Yli-innokkaana penkkiurheilijana kevään lätkäpelejä on tullut seurattua suurella mielenkiinnolla ja olin tästäkin matsista tosi innoissani :)  Se oli huisin siistiä!


Pelissä oli Suomenkin kannalta panosta, sillä Sveitsin voitto olisi tuonut  puolivälierissä vastaan Slovakian Usan sijaan, mikä olisi tietysti ollut hyvin toivottavaa. Kovin koitettiin punapaitoja kannustaa ja muutenkin suomalaisten tuki oli selvästi sveitsiläisten puolella.  Hallissa oli kyllä uskomaton tunnelma, sveitsiläiset pitivät uskomatonta meteliä ja kannustivat omiaan raivokkaasti laulaen.




Itsehän veikkasin Sveitsiä turnauksen villiksi kortiksi ja tykkään heidän aktiivisesta pelistään kovasti. Noh tuo veikkaus ei mennyt sitten ihan putkeen loppujen lopuksi mutta vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei tästäkään pelistä puuttunut. Usan pelitapa on myös kovin agressiivinen ja paljon paremmin sveitsiläiset perässä pysyivät kun suomalaiset. 



Peli päättyi lopulta Usalaisten 5-2 voittoon, dämed! Ihan kiva toisaalta niin suomalaiset saa revanssin torstaina, eikö niin? Oli älyttömän hienoa päästä näkemään oikeasti huippuja pelaamassa. Tuhannesti vielä kiitokset Funnyseni :) Nyt en millään malttaisi odottaa loppupelejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)