perjantai 11. toukokuuta 2012

Prima ballerina

Kaksi viikkoa on tehokkaasti suihkittu kotikoti-Lahti väliä: vietetty laatuaikaa tärkeiden ihmisten kanssa, nautiskeltu tädin herkkuruuista, jännitetty leijonien pelejä (okei, muutama muukin peli on tullut kateltua), ihasteltu keväisiä kelejä ja ennen kaikkea viimeistelty neljän vuoden opiskelu-urakka. Fiilis on väsynyt mutta ehdottoman onnellinen :) Vähän outoa kyllä, että nyt se on oikeasti sitten ohi. Koulu. Ensimmäistä kertaa sitten ala-asteen jälkeen en olekaan syksyllä koululainen. Hmmmm ei siis uutta reppua tiedossa. Hyvin innoissani olen kuitenkin matkaani jatkamassa ja valmis uusiin haasteisiin.


Viikko sai arvoisensa kruunun tänään kun kohtasin yhden suurimmista peloistani ja heti aamusta lähdin kohti hammaslääkäriä. Vielä tuolissakin tärisin aikalailla mutta koko aikana ei sattunut eikä vihlonut sitten yhtään. Hämmentävää. Hirmuisen mukava kokemus oikeastaan. Niin hammaslääkärikin sattuu olemaan perhetuttu, joten hippasen noloa miten paljon jännitti.



Muutaman kotipäivän jälkeen huomenna on taas reissu edessä. Tällä kertaa edessä junailua Helsinkiin ja kokoonnutaan porukalla juhlimaan kaveripariskunnan uutta kotia. Kaikenlaista jännää on ensi viikollakin luvassa mutta siitä lisää sitten myöhemmin :) Nyt täytyy siirtyä sohvalle jännäämään Suomi-Kanada peliä. Hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kaveripariskunnan :DDDD kiva uus tausta btw :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aika pariskuntahan ne on :D :D Tänks, fontteja pitää viel fiksata vähä enemmän samanlaiseksi kun saan inspiraation joskus.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)