perjantai 29. kesäkuuta 2012

"Häröintä ikinä...mut jotenki toimii"

Keskiviikkona ilta kului A:n ja L:n parhaassa seurassa herkutellen ja juonien tulevaa. Nyt kerrankin kun ollaan kaikki samassa maassa samaan aikaan niin meillä on tarkoituksena tehdä kaverikeskiviikoista tapa ja kokoontua vuorotellen kaikkien luo jonkun teeman merkeissä. Näitä tulevia teemoja nyt sitten pohdiskeltiin brainstorm-session merkeissä: syötiin, juotiin ja naurettiin. A: sanoja lainaten: "häröintä ikinä... mut jotenkin toimii". Ihan niinkuin me kolme kimpassa :) Kuvista kuuluu kiitos meidän mestarivalokuvajaa L a.k.a Kari Peitsamolle!




On se vaan niin luksusta kuin voi töiden jälkeen fillaroida treffailemaan ystäviä tuosta noin vaan. Ehdottomasti yksi kotimaassa asumisen parhaita puolia :) Ilta hujahti ohi super nopeasti ja lopulta katsoimme vielä ensimmäisen erän Espanja-Portugali pelistä ennen kotiinlähtöä. Ensi viikolla on taas luvassa uudet hippalot, teema osuu sopivasti erääseen kansallispäivään :) Kiitos tytsyt, tästä on hyvä jatkaa!

Viikonlopuksi suuntaan maaseudun rauhaan kotikotiin, joten palaillaan langoille taas ensi viikolla! Hyvää ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)