keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Käärmepöksyt

Parin viikon aikana ollut tullut piipahdettua kaksikin kertaa alennusmyynneissä ja molemmilla kerroilla mukaan on tarttunut mahtavia löytöjä. Viime viikonloppuna ostin hyvällä alennuksella himoitsemani käärmepöksyt, joita ehdin kevään aikana sovitella useampaankin kertaan. Tiedän rakkaan pikkusiskoni Vimpulan hyppivän siellä ruudun ääressä tasajalkaa onnesta. Sisko meinaan ilmoitti jo, ettei aio kulkea minun ja housujeni kanssa julkisilla paikoilla. Olen muuten selvästi saanut valokuvaajageenit isältäni kun kaikista kuvista puuttui jalat :)

 

Nämä ovat ehdottomasti kesän mukavimmat pöksyt: unelman ohuet, ihan kun ei olisi housuja ollenkaan. Eikä tuo nätti vaalea käärmekuosi ollenkaan vähennä pöksyjen ihanuutta. Viikonloppuna sain myös kunnolla tartutettua käärmekuosi-innostuksen Funnyyn, joka päätyi ostamaan samaa kuosia kesäpuvustoonsa.  Samalta reissulta mukaan tarttui muuten kuvissa vilahteleva beige panta, joka pelastaa huonot etutukka aamut todella näppärästi.

 

Tajusin tässä juuri kalenteria täytellessä, että tällä viikolla alkaa jo heinäkuu. Mihin ihmeeseen se kesäkuu oikein hujahti? Toivottavasti ilmat hieman lämpenee ja niin paljon kuin tuosta nahkatakistani tykkäänkin, niin oikein mielelläni pakkaisin sen jo odottamaan syksyä. 

Oikein mukavaa viikon jatkoa kaikille! Meillä on tänään ohjelmassa tyttöjen kesken illalliskutsut, jee :)

5 kommenttia:

  1. Ihan sikahyvä asu! Ihanat pöksyt, ihana takki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih tänks sis! Prismassa osa kyllä katsoi siihen malliin, että odotin jonkun tulevan kysymään olenko lähtenyt pyjamapöksyissä liikkeelle :D

      Poista
  2. Iik, mä pidin niitä pöksyjä töissä ja kaikki sano et onpas kivat! Tykkään omistani ihan sikana! Ja muista shoppailuista, oli kyl täydellisten löytöjen päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ne on ihan älyttömän kivat pöksyt kyllä :) Mitäköhän porukat sanois jo mä tulisin toimistolle omissani :D

      Poista
    2. No ota selvää! Kyl noin komeil pöksyil pitää mennä töihi!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)