tiistai 17. heinäkuuta 2012

Keskiviikkoilta Aasiassa

Joku on saattanut ihmetellä kun ei ole vielä kuulunut juttua viimeisimmän keskiviikon puuhista. Nyt on asia tarkoitus korjata, parempi myöhään kun ei sillonkaan. Usa- teeman jälkeen siirryttiin toiselle puolelle maailmaa ja Aasian makuihin. Sain nimpparilahjaksi alkukesästä sushimuotteja ja vihdoin pääsin niitä kokeilemaan kun näpertelin (alkuun hieman ennakkoluuloisille) tytsyille rullia.


Menuun kuului myös savulohimuffinsseja, minikevätkääryleitä ja jälkkäriksi ei niin Aasialaiset s'moresit, joita ei jaksettu Usa bileissä syödä. Aasia henkeen juotiin myös monen monta litraa ruohonmakuista vihreää teetä ja kuunneltiin Youtubesta perinteisiä japanilaisia lauluja. Hyvin eksoottista musiikkia sanoisin.


Hymy oli suhteellisen herkässä koko illan ja poskipäät kipeinä nauramisesta :) Onnea on ystävät ympärillä!  On muuten varmaan ihan terve lapsenmielisyyden merkki kun siirtokuvatatuoinnit jaksavat vielä innostaa :) Jalkapöytääni koriostaa vielä viikon jälkeen merimies ja ankkuri. Kiitos jälleen kuvista L! Onko kellään villejä veikkauksia mikä on meidän seuraava teema? Jos kelit sallii niin Eurooppaan palataan ;)

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)