maanantai 16. heinäkuuta 2012

Sisustustilpehööriä

Viime viikolla sushitarvikkeita etsiessäni eksyin aluksi ihan väärälle osastolle ja ostoskoriin päätyi muutama alennuksessa ollut sisustusjuttu. Vallilan juhannusruusu verhoja kävin hypistelemässä muutamaan kertaan ennenkuin niitä oli vain yksi pakka jäljellä ja sittenhän se oli jo pakko ottaa mukaan. Yleensähän verhoja ostetaan kuulemma ikkunoiden mukaan mutta ei kait se niin justiinsa ole. Seuraavaksi täytyisi sitten etsiä jostain ikkuna tai mieluusti koko asuntokin, jonne voisin verhoni ripustaa. Reilut puolitoista vuotta on nyt asuttu opiskelija-asuntolassa/firman asunnossa/ kotonakotona / tädin kotona, joten pikkuhiljaa olisi kiva ne omat astiat laatikoista kaivaa. Ensin vaan pitäisi tietää mistä kaupungista tai maasta sitä ikkunaa aletaan etsimään.

 


Verhojen lisäksi iskin silmäni myös kahteen kulhoon, jotka kustansivat kumpainenkin alle neljä euroa alennuksen jälkeen. Muutama kuukausi sitten sain valtavan hienon lasikulho inspiraation, jota nämä kaksi pääsevät sitten joskus toteuttamaan. Jos säilyvät ehjinä sinne asti :)



Sellaisia sisustus shoppailuja tällä kertaa. Mitenkäs sujui viikonloput? Sadetta pitäen vissiin koko maassa :) Omat suunnitelmani menivät uusiksi ärsyttävän kesänuhan myötä. Tarkoituksena oli suunnata serkkutyttöjen luokse maalle mutta sen sijaan pysyinkin tiiviisti peiton alla; nukuin, katselin elokuvia ja lueskelin. Onneksi ollaan jo voitonpuolella pienoista yskää ja lihassärkyä lukuunottamatta olo on jo aikalailla normaali. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille :)

3 kommenttia:

  1. Vaasassa ei satanu! Oli aurinkoa ja merenkurkulla tuuli..
    Mä kattelen kämppiä. Ja mietin mitä teen mun kamoille ja sisustusinnolle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi te onnekkaat! Lahti on selvästi sellain kaupunki, että kun on lämmin niin täällä on tosi kuuma ja sitten kun sataa niin täällä sataa non-stop. Sais kyllä toi sade jo loppua! Onkohan meistä tulossa vanhoja vai mistä tämä pesänrakennusinto johtuu :D

      Poista
    2. Me varmaankin ollaan vaan niin vanhoja ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)