perjantai 13. heinäkuuta 2012

Hiushaaveilua

Eksyin tässä yksi päivä hieman etsiskelemään kivoja hiusmalleja ja ihastuin Zimbion sivuilla täysin Brooklyn Deckerin vaaleisiin kutreihin. Tuollainen kiharan sekainen ja superpaksu ylipitkä polkka olisi tosi kiva. Tai sitten tuo oikean alakulman lyhyt voisi olla näppärä. Mutta jos sattuu omistamaan hiuksia juuri ja juuri rotanhännän verran niin on parempi tyytyä haaveilemaan :) 

 
Viimeisimmästä kampaajavisiitistäni on kröhm reilusti yli puoli vuotta, joten pienenpieni siistimisoperaatio alkaa olla ajankohtainen. Onneksi sellainen on näillä näkymin ensi viikolla luvassa ja katsotaan mitä muuta tämän pään menoksi keksitään. Muutaman extrahiuksen lisääminen ei olisi huono idea ollenkaan :) 

2 kommenttia:

  1. No sehan siina aina on kun omat hiukset on sellaset haivenet ettei niista saa yhtaan mtaan kaunista aikaiseksi! Pari kertaa oon kokeillut polkkaa mutta silloin tuntui ettei tukkaa ole enaa ollenkaan. Sitten on taa ikuisuuskysymys - patkitty vai tasapitka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepäs se niin :) Suomalainen hiuslaatu ei ole ehkä kaikkein otollisin sen suurempiin kokeiluihinkaan niin kerran kun löytää toimivan mallin niin siinä on parempi pysyä. Sitä mallia odotellessa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)