keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Pinkkiä ja oranssia

Pinkki+oranssi on ollut tämän kevään ja kesän ehdoton hittiyhdistelmä. Ihastus alkoi laukusta, jonka ostin Saksassa opparin valmistumisen kunniaksi. Samaa värisarjaa täydentämään löysin jo reilu kuukausi sitten alennusmyynneistä paidan, johon törmäsin myöhemmin erään blogin top-5 sopivimmat treffivaatteet listauksessa :) Noh treffeistä en tiedä mutta kovin ohut ja vilpoinen paita kuitenkin on. Ja helposti yhdisteltävissä erilaisiin alaosiin.

 





Eilen töiden jälkeen aloitin kaverikeskiviiikon valmistelut, sillä emäntä vuoro on jälleen minulla. Sushiaineiden löytäminen ei ollut sitten ollenkaan niin helppo tehtävä kun ennalta olin ajatellut. Ja yhdessä kaupassa asiakaspalvelu oli niin ala-arvoista, että oikein pisti kiukuttamaan. Kolmen eri kaupan jälkeen en edelleenkään ollut löytänyt kaikkea tarvitsemaani, joten hieman joudutaan tänään soveltamaan. Vähän kyllä jännittää miten käy :) Onneksi eilen leipomani alkupalat sentään onnistuivat pienen pikkusisko konsultaation jälkeen. Pitäkää peukkuja, että sushit onnistuvat!

7 kommenttia:

  1. Susheista tulee just hyviä! Ja misokeiton ohjetta vaan googletin ja yhdistelin sit kaikista niin ettei tarvinu kalanpäitä uittaa missään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Susheista tuli aikas hyviä vaikka itse sanonkin :) Ainoastaan california rollseista ei tullut ihan niin napakoita kun olisin toivonut. Inside out homma vaatii vielä harjoittelua :)

      Poista
  2. Uuu, oot oikeen leiponu jotain meille. Kuin siistiä!! :)

    VastaaPoista
  3. Uuu ihana ihana IHANA paita mist löysiiiiit??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks, se on kyllä aikas ihQ :) Vero Modasta muistaakseni löysin.

      Poista
    2. Jeps, pongasin sen iteki vaaterekiltä, mutta jäi kotiuttamatta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)