torstai 26. heinäkuuta 2012

Löytöjä omasta kaapista: safarishortsit

Safari. Joka kesä se tulee ja joka kesä ajattelen, että toi ei niiin ole mun juttu ollenkaan. Näyttää hyvältä muiden päällä mutta ei toimi minulla. Maanläheisiä värejä; ruskeaa, beigeä, vihreää nou nou nou. Jostain kumman syystä kesän alussa nappasin kuitenkin mukaan vihreät safarishortsit, jotka on ostettu viisi vuotta sitten kun lähdin vaihtoon Usa:han. Ihme muuten, että mahtuvat vielä päälle. Nyt olen pari kertaa pyöritellyt shortseja mutta mikään ei kuitenkaan tuntunut sopivan vihreän kanssa. Kunnes eilen päätin skipata kaikki pinkit ja muut kirkkat värit ja etsiskellä kaapista jotain maaläheistä. Sitten vähän kultaa ja 
eläinkuosia, tykkään ehkä sittenkin :)  




Eilinen x-asento+Instyle+aurinkoa suunnitelma meni sitten ihan mönkään. Päivällä paistoi vielä nätisti aurinko kun käytiin satamassa lounaalla. Työpäivän jälkeen irrottelin lukko pyörästä ja samalla hetkellä alkoi sataa. Vettä riitti sitten koko illaksi, joten vaihdoin takapihan keittiöön ja leivoin aikalailla koko illan. 

Onkohan se muuten vanhenemisen merkki kun leivonta tuntuu hirveän rentouttavalta työpäivän jälkeen? Sisäinen jauhopeukaloni alkaa pikkuhiljaa selvästi heräillä. Eilenlään ei tarvittu kuin kaksi konsultaatio puhelua kotiin ja muutama googletus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)