tiistai 31. heinäkuuta 2012

Vihreyttä ja vanhoja kavereita

Viikonloppu kului taas vallan vihreissä ja vehreissä maisemissa kun suuntasin kotikonnuille maaseudun rauhaan. Perjantaina hyppäsin helteisestä kaupungista ihanan ilmastoituun bussiin ja hurautin kolme tuntia juuri sopivasti grilliherkkujen ääreen. Ilta kului rentouttavissa merkeissä; istuskeltiin patiolla ja nautiskeltiin  lämmöstä. Pikkusisko innostui uudesta kamerastani ja räpsi koko joukon kesäisiä kuvia :)



Bongaa kuumailmapallo

Lauantaina herätys olikin jo hyvissä ajoin ennen kukonlaulua koska olin lupautunut koko viikonlopuksi töihin tutulle kesätyömaalle. Se oli oikein mukavaa vaihtelua toimistossa istumiseen. Samaiselle työmaalle on suunta ensi viikonloppuna eli nyt on sitten kohta yhdeksän työpäivää putkeen takana ja vielä kymmenen jäljellä. Jaksaa, jaksaa :) 




Toinen syy kotivierailulle oli kotikylässä vuosittain järjestettävä kesätapahtuma, joka on  yksi kesän ehdottomista kohokohdista. Silloin  kaikki entisetkin asukkaat kokoontuvat viikonlopuksia vanhoille kotikonnulle tapaamaan tuttuja. Myös meidän lukioluokalla on tapana kokoontua kaksi kertaa vuodessa Tapaninpäivänä ja juuri kesätapahtuman aikaan vaihtamaan kuulumisia. Näissä epävirallisissa luokkakokouksissa on vaihteleva määrä porukkaa, pääsääntöisesti jouluna aina enemmän. 

Pienestä kylästä kun ollaan kotoisin niin suurin osa meistä on ollut samoilla luokilla jo päiväkerhosta alkaen ja olemme tunteneet toisemme tooooooodella kauan. Ihan mahtia siis nähdä vanhoja kavereita, odotan aina näitä tapaamisia ihan innolla :) Ihana myös huomata, että vaikka ei niin usein nähdäkään niin silti juttua jatketaan aina siitä mihin edellisellä kerralla on jääty. Meillä on niin paljon hienoja muistoja ja näihin tyyppeihin voin luottaa vaikka mitä tapahtuisi.


Ohjelman täyteinen viikonloppu siis jälleen takana ja parhaassa seurassa. Ihana päästä kaupungista pois viikonlopuiksi. En vain millään voi lakata ihastelemasta Suomen kesän kauneutta. Etenkin maalla on niin vihreää :) Niin se vain menee, että tytön voi viedä maalta mutta maaseutua ei voi viedä tytöstä. Siellä ne on varpaat tukevasti kotipihan nurmessa ja lähipeltojen mullassa :) Tällä viikolla nautiskellaan sitten city-elämästä vierailulla olevan pikkusiskon kanssa.

p.s. Isommat kuvat. Jää vai ei?

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)