perjantai 3. elokuuta 2012

My stylish little sister

Tällä viikolla vuorokausista ovat yksinkertaisesti loppuneet tunnit kesken. Torstaina kävin puuhailemassa hovikampaajan tehtäviä ja alkuviikosta nuoremman pikkusiskoni Pippan vierailu täytti illat. Ehdittiin vajaan viikon aikana puuhailla vaikka mitä ihanaa; shoppailtiin, kokkailtiin, syötiin, saunottiin, käytiin uimassa, katseltiin elokuvia ja naurettiin vatsat kippuralla. Viimeisenä iltana yhdisteltiin ja kuvailtiin myös hieman Pippan uusia ostoksia. 

Pippalle on vuosien varrella kehittynyt aikamoinen silmä mitä tulee vaatteisiin ja asuihin. Osittain se on tietysti isosiskojen tehokkaan koulutuksen ansiota  :) :) Meillä on monessa asiassa hyvin samanlainen maku, joten vaatekaapeilla vieraillaan ahkerasti puolin ja toisin. Pikkusiskolla on tosin huippumallin kroppa eikä kaikki vaatteet aina ihan istu (-5 senttiä pituuttia ja +15 kiloa) isosiskolle :)



On ehkä pakko mennä hakemaan itselleni samanlainen pitsipaita, se näyttää niin hurjan kivan tuon ruskean vyön kanssa :) Samanlaisista vaatteista puheenollen, lainasin viime vkl Pippan paitaa ja huomasin ehdottomasti tarvitsevani samanlaisen. Laitoin sitten paidan tilaukseen mustana ja valkoisena. Myös äiti innostui paidasta ja hänelle etsittiin samainen paita myöskin mustana ja valkoisena. Eli summasummarum, meillä on nyt samaista paitaa yhteensä viisi kappaletta, kahdessa eri värissä ja kolmessa eri koossa :) 


Ai että on kyllä huisin kaunis pikkusisko minulla <3 Oli kyllä niin luksusta viettää aikaa siskon kanssa. Ihanaa Pippa kun kävit! Pikkusiskoni ovat minulle äääärettömän rakkaita ja tunnustaudun ylisuojelevaksi isosiskoksi. Välillä tekisi mieli laittaa molemmat pumpulilla vuorattuun rasiaan, ettei mikään tai kukaan voisi pikkuisia (kröhm 21- ja 17-vuotiaita) satuttaa. Isosiskona oleminen on minulle kaikkein tärkeintä tässä maailmassa :)

Viikonloppu kuluu jälleen maalaismaisemissa, sillä perjantaina suuntaan töiden jälkeen kohti kotikotia ja luvassa on  kaksi työntäyteistä päivää. Voiton puolella tässä työputkessa ollaan jo, takana 12 päivää ja edessä enää 7. Hyvää viikonloppua kaikille! Nauttikaa auringosta :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)