torstai 30. elokuuta 2012

Leohuivi

Tiedättekö mikä on varma syksyn merkki? Se, kun työmatkalla yllättää sade, työpaikalle päästyään näyttää uitetulta koiralta ja joutuu olemaan koko päivän märissä pöksyissä. Kesä kuivaa minkä kastaa mutta sysky ei. Se on tällä viikolla tullut jo pari kertaa todettua. Noh syksyn tulo tarkoittaa myös, että saa kaivaa paksut huivit kaapin pohjalta käyttöön. Tai tämän oikeastaan paperikassin pohjalta. Leokuvioinen ihanuus nimittäin tarttui mukaan Tallinnan Zarasta ja oli maxihameen lisäksi ihan virallisella ostoslistalla.



Meikitkin valuivat aamulla sadeveden mukana goretex takin kaulukselle, joten koitin paikata asiaa punaisella huulipunalla. Ainoa mikä mukana sattui olemaan oli kyllä hieman ristiriidassa huivin punaisen sävyn kanssa. Onneksi isolla huivilla pystyy halutessaan peittämään vaikka koko naaman jos on bad face day :) 



Viikko on taas ollut aikamoista hulinaa ja blogikin on jäänyt taka-alalle. Uskon kuitenkin vakaasti, että syksyä kohti action vähän helpottaa :) Pikkuhiljaa täytyy alkaa suunnitella operaatio muuttoa. Kävin viime viikolla allekirjoittamassa vuokrasopimuksen ja sain avaimet kätösiini. Jee! Kohta voin viedä patjani keskustan sykkeeseen.

Viikonlopuksi suunta on pitkästä aikaa kotikonnuille ja luvassa maaseutuhengailua perheen parissa. Aurinkoista perjantaita kaikille :)

p.s Poistin kommentoinnista sen "nyt testataan oletko robotti" salasana varmennuksen eli kommenttien jättäminen on helpompaa :) 

3 kommenttia:

  1. Haha, mullaki on tullu nyt ongelmia sen robotin kanssa! Oot supeeeeeeeer beauty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se robottitesti ei oikeen wörkkiny! Toivottavasti se nyt hävis? Tänkssss kaunotar!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)