torstai 27. syyskuuta 2012

Day 18. Something New

Jotain uutta sattui juuri sopivaan väliin. Toissa päivänä tiistaina nimittäin julkaistiin kovasti blogimaailmassa hehkutettu Missoni Lindex kokoelma. Päivällä totesin lähes kaikkien tuotteiden loppuneen nettikaupasta enkä oikein jaksanut uskoa, että tuppukylä (ei pahalla) Lahteen tulisi mitään speciaalimpia tuotteita. Onneksi olin niin väärässä! Kiitos Laura :) Ja onneksi kaikki lahtelaiset ladyt eivät myöskään ole kovinkaan trenditietoista porukkaa (ei pahalla) ja kaikkia vaatteita oli vielä hyvin jäljellä. Sain siis hyppysiini suuresti ihastelemani perhospaidan.  
Vähän aikaa syödäänkin sitten pelkkää kaurapuuroa ja huonot työkengät saavat hiertää toisenkin jalan verille. 


Mukavaa torstaita! Viikonloppu häämöttää jo :)

4 kommenttia:

  1. Ihana se kyllä on! Kauniin marjaisat värit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niiiin ihana! Piristää kaikki tylsät työsetit :)

      Poista
  2. Ma olin tiistaiaamulla jo klo 7 kirjautuneena nettikauppaan aitini tunnuksilla ja kaikki Missoni-tuotteet olivat jo sold out! Soitin aidilleni joka hatapaissaan kiiruhti klo 7.30 avautuneelle Lindexille. Porissa ei todellakaan ole trenditietoista porukkaa - aitini oli ainoa asiakas!!! kaikkia tuotteita siella ei ollut saatavana, mutta jotain han kuitenkin minulle sai, kiva! Ensi viikolla matkaan Suomeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hullua kyllä miten kuumille kiville mallisto hävisi :) Onneksi sait kuitenkin palan Missonia ja oih ihanaa, tervetuloa Suomeen!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)