sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Easy weekend

Lahdessa on ollut viime päivät todella harmaata ja koko sunnuntain on satanut. Onko muualla ollut aurinkoisempaa? Viikonloppu on kulunut pitkästä aikaa super rennoissa merkeissä. Perjantaina kävin töiden jälkeen sykkimässä salilla ensimmäistä kertaa kuumeilujen jälkeen. Tuntui ihan mahtavalta! Parin tunnin tehotreenin jälkeen hipsin katselemaan Vain Elämää ja köllöttelemaan sohvalle glögimukin kanssa. Uni maistui hirmu hyvältä illalla :) 

Kamerakin on saanut rauhassa pölyttyä kirjahyllyn kulmalla, joten alla olevat kuvat on parin viikon takaa kun vietettiin tytsyjen kanssa Meksiko-iltaa. 



Eilinen lauantai alkoi aamupalatreffeillä ystäväni A:n kanssa, jonka jälkeen suunnattiin muotoiluinstituutin joulumarkkinoille ja pyörittiin tovi kaupungilla. Päiväunien jälkeen kävin vielävähän hovikampaajan/meikkaajan roolissa tälläämässä neitiä pikkujouluihin. Vaikka eihän kaunotar paljon mitään ehostusta tarvinnut <3 Lauantain kaupunkikierrokselta tarttui mukaan taulukoukkuja ja muuta kotisälää, mutta viime viikolla poikkesin ohikulkumatkalla Lindexiin ja aletangolta mukaan lähti ihana paljettipaita. 


Sunnuntai on kulunut kotiaskareiden parissa ja joulukoristeetkin on nyt kaivettu esiin. Joko muualla on jouluvalot ikkunoissa? Enää kuukausi jouluun jee! Edessä on tiivis rupeama ja rauhallinen viikonloppu kotioloissa teki todella hyvää. 

Nyt näyttää sämpylätaikina kohonneen sopivasti eli leivontahommia olisi edessä. 
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)