torstai 8. marraskuuta 2012

Syksyn kuulumisia

Huh viimeisestä kirjoituksesta onkin vierähtänyt hurjasti aikaa. Paljon suunniteltua enemmän. Pää pursuaa ajatuksia ja ideoita, joita olisi ihana tänne toteuttaa. En vain oikein tiedä mistä aloittaa. Hyvää kuuluu, se on ehkä pääasia :) Syksy on ollut kiireinen. Etenkin töiden osalta kun tehtävät ovat koko ajan lisääntyneet. Uusien asioiden on ollut ajoittain todella rankkaa mutta samalla innostavaa ja haastavaa. Kiireisen arjen vastapainoksi on tullut urheiltua, ulkoiltua, juhlittua ja vietettyä aikaa läheisten ihmisten kanssa. Kaikkea sopivassa suhteessa.



Tällä viikolla tahtia on hieman hidastanut flunssa, joka on hieman pakottanut ottamaan iisimmin. Eilen illalla kuumemittari näytti ikävät 38.8 astetta mutta onneksi sentään laski pois yön aikana. Työkaveri toi tänään ruokatunnilta tuliaisina nuhalääkkeitä, pinkkiä beroccaa koska näytin kuulemma ihan raadolta. Olipa kiva kuulla :) Viikonloppuna on  luvassa huilia, roppa taitaa muistutella, että välillä pitää huilata. Harmittaa vietävästi kun joudun jättämään väliin kaverin synttärit, juurikin ne joihin pohdiskelin asua aiemmin.


Tällä viikolla on myös jostain syystä tullut pohdittua kaikenlaista. Ei sitä vuosi sitten olisi  uskonut, että nyt ollaan takaisin täällä. Suomessa ja Lahdessa. Vaikka alkukesästä ajatus tänne tulemisesta ahdisti todella suuresti niin viime viikonloppuna iltakävelyllä Vesijärven rannalla havahduin kuitenkin ajatukseen siitä, miten hyvä on olla juuri täällä. Suomessa ja Lahdessa. Maailma houkuttelee ehdottomasti  ja sinne varmasti on suunta vielä. Mutta nyt tuntuu hyvältä olla aloillaan  ja pohdiskella mitä sitä tulevaisuudessa haluaa. Eikä sitä vain voi tarpeeksi korostaa miten paljon merkitsee kun perhe, ystävät, läheiset, sukulaiset ovat ovat saman maan rajojen sisällä :)

Nyt taidan sytyttää vielä muutaman kynttilän lisää ja nautiskella rauhallisesta torstai-illasta. Varata kainaloon muutaman paketin nenäliinoja ja loikoilla sohvalla, jonka sain tiistaina. Jee! Sain myös vihdoin viimeisetkin pahvilaatikot purettua, joten kämppäkin alkaa jo olla ihan kodikas pikkuhiljaa. Mukavaa viikonloppua kaikille :)

1 kommentti:

  1. Hi!! Nice blog! Follow you from Spain!!

    Look at my blog:
    http://elblogdeamayalavid.blogspot.com.es/
    I wish you like it!!

    Kiss!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)