keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Loppukiri loppuvuodesta

Onnentäyteistä uutta vuotta kaikille! Ennen kuin päästään tätä vuotta pidemmälle niin käydään pikakelauksena vähän läpi mitä kaikkea joulukuussa tapahtui. Oli ihanan tapahtumarikas kuukausi indeed :) Neljän viikon aikana...

... kuunvaihde keikuttiin  Itämerellä työkavereiden kanssa. Ja kovasti keikuttiinkin.

... itsenäisyyspäiväksi lähdettiin neitoporukalla mökkeilemään talven ihmemaahan. Syötiin, saunottiin, juteltiin tyttöjen juttuja, arvosteltiin linnan juhlien pukuja, syötiin lisää, ulkoiltiin, nautittiin hyvästä seurasta ja rentouduttiin. 


 



... kolmantena adventtina lähdettiin virittäytymään  joulutunnelmiin ja fiilistelemään Suomenlahden toiselle puolelle Tallinnaan. Vanhan kaupungin joulutori oli kyllä super söpö ja sympaattinen. Kierreltiin kauppoja ja syötiin todella hyvin. Onnistunut ulkomaan minipyrähdys arjen keskelle :) 




... asiaankuuluvasti joulua edeltävällä viikolla pikkujouluiltiin myös ahkerasti. Ensin neitosten L ja A kanssa herkuteltiin juustoilla ja kekseillä.  Myöhemmin viikolla vietettiin tädin kanssa saunailtaa. Nautiskeltiin ja saunottiin oikein pitkän kaavan mukaan.

kuva by Laura

...  joulu ja joulunpyhät vietettiin lokoisasti koko perheen ja susirajan vahvistuksen voimin kotosalla. Syötiin, nukuttiin, nauttiin raikkaasta ulkoilmasta, pelailtiin, katseltiin elokuvia ja latailtiin akkuja ottamalla ihan vaan  iisisti. Tapaninpäivänä oli perinteinen kinkunsulatteluturnaus ja vuoden tauon jälkeen lentopallo tuntui kyllä todella pyöreältä :) Tapaninpäivän iltana treffailtiin myös vanhojen lukiokavereiden kanssa.


kuva by MaY

kuva by MaY



Joulu ja joulukuu hujahtivat kyllä vauhdilla ohi. Oli kyllä ihan parasta viettää rauhassa aikaa läheisten kanssa niin, ettei kenelläkään ollut kiire mihinkään. Ihanan joululoman jälkeen oli kyllä ihan mukava palata täynnä virtaa takaisin kaupunkiin.Vuoden toiseksi viimeisenä päivänä käytiin vähän erämaamatkailemassa mutta siitä lisää toisella kertaa. Vuosi vaihtui  rauhallisesti nautiskellen hyvässä seurassa. Tästä on hyvä jatkaa uutta vuotta :) 

3 kommenttia:

  1. Ihan supersöpö kuva Pippiksestä! :) ja smoothisti on omat vesileimat kaikissa kuvissa ... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pippa on aina niin söpis :) Sorry ne tuli automaattisesti, auttoko linkit :D

      Poista
  2. Teil on kyl ihan ittenne näköset paketit vaihdettu pikkujouluissa :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)