tiistai 25. helmikuuta 2014

Viime viikon urheilut

Taas on yksi viikko hujahtanut ohi ja ihan kelpo treeniviikko siitä kehkeytyikin. Olen koittanut pitää kiinni siitä, että no matter what maanantaina liikutaan. Viikko lähtee huomattavasti paremmin käyntiin eikä viikonlopun mahdolliset löysäilyt jää päälle. Viime maanantaina lenkki ei olisi huvittanut, ei sitten millään. Lenkkipolut oli sohjossa ja taivaalta satoi tiskirättejä. Sitten muistin ne vaatehuoneeseen unohtuneet kävelysauvat ja lähdin uhmaamaan koiranilmaa. Ei ehkä ollut ihan optimaalein sauvakävelykeli kun kaduilla oli paljon irtosoraa, joka lipsui sauvojen alla. Mutta vaihtelu virkisti ja lenkki tuli tehtyä.


Viikko 8
MA: Sauvakävelylenkki: 1h 13min, 7,5 km 
TI: Kahvakuulatunti: 45 min -Jes normaalin 6kg lisäksi 8kg kuula käytössä osan tuntia
KE: Hot Pilates: 60 min
TO: Tehojumppa: 6o min 
PE: Lepo
LA: Lepo
SU: Kuntosali koko kroppa: 1h 21min 



Omien urheilujen lisäksi harrastettiin viime viikolla runsaasti penkkiurheilua. Olympialaiset on kyllä koukuttavin mahdollinen urheilutapahtuna kun katsottavaa tulee aamusta iltaan. Tunnustaako joku muu katsoneensa kaikki mahdolliset kelkkailut ja curlingit? Nyt täytyy taas odotella neljä vuotta ennenkuin noita penkkiurheiluherkkuja on jälleen luvassa.

4 kommenttia:

  1. Herranjenstas mikä määrä :o

    VastaaPoista
  2. Mää kattosin kaikki mahdolliset lajit. Itävallassa näytettiin super paljon lyhyen radan luistelua, joten sitä tuijottelin paljo.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)