sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Burgundinpunaisia koruja

Meillä on meneillään harvinaisen rauhallinen sunnuntaiaamu. Tasainen kuorsaus vaan kuuluu kahdesta huoneesta kun mies nukkuu univelkojaan pois olohuoneessa ja kissa jatkaa uniaan makuuhuoneessa. Minäkin saan hyvällä omallatunnolla siirtää viikottaisen pyykkirumban aloittamista, ettei unikeot herää  ja esitellä teille viime viikkoiset korulöydöt.

Viime aikoina olen pyrkinyt kartuttamaan vaatekaappiani lähinnä ajattomilla ja harkituilla perusvaatteilla, jotka sopivat kaikki mahdollisimman hyvin toisiinsa. Näitä perusvaatteita voi sitten maustaa asusteilla, etenkin näyttävillä, isoilla koruilla. 


Koruja tulee hankittua etenkin reissuilta ja useimmilla speciaalimmilla tapauksilla on taustalla jokin tarina. Mutta myös alennushyllyillä on tapana vetää minua puoleensa ja heräteostoksia kyllä tapahtuu. Näiden kuvien kaulakoru ja kahden korvakorut löytyivät puoleen hintaan ja kustansivat kaikkiaan alle 10 euroa. Aika hyvä diili sanoisin :)

 


Pikkusiskoni mielestä burgundinpunainen on jo aivan so-last-season mutta omaa silmääni se miellyttää edelleen kovasti. Tuon kaulakorun olen jo visioinut valkoisen kauluspaidan kaveriksi ja korvikset ajattelin yhdistää ainakin farkkupaitaan ja fiinimpään menoon pikkumustan kanssa. Miltäs kuullostaa? Leppoisaa sunnuntain jatkoa kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Kattelin Seppälässä kans noita hammaskorviksia, mutta piheyksissäni jätin ne hyllylle. Sen sijaan raaskin ostaa kynsitarroja, joiden lähtöhinta oli 1,95e ja ne oli vielä puoleen hintaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tuolla oli samalla alehyllyllä kans niitä kynsitarroja mut totesin hetken niitä hypisteltyä et njääh ei tulis käytettyä.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)