lauantai 14. tammikuuta 2012

Perjantai 13.päivä


Mitään sen kummallisempaa ei tuosta maagisesta päivämäärästä huolimatta tapahtunut. Paitsi, että täällä oli täysin sateeton päivä ensimmäistä kertaa joulun jälkeen. Joo...o ja aurinkokin näyttäytyi. Kumma vaikutus tuolla möhkäleellä taivaalla, energian määrä tuplaantuu samantien. Ehdin töiden jälkeen käydä äänestämässä, hakemassa sushia vanhasta kaupungista, pesulassa, lenkillä, palauttaa tyhjät pullot ja tuulettaa petivaatteet.Illalla tuli uni suht tehokkaasti. 

Eilen uudet popot pääsivät vihdoin ihmisten ilmoille, olen koittanut varjella niitä sateilta. Oli pakko ottaa kuvaan tuo ihanainen hapsulaukkukin, josta olen saanut täällä kehuja tutuilta ja tuntemattomilta. Ei muuten tullut ulkona otetusta kuvasta paljoa valoisampi.


Tuosta nahkatakista tai maisemista yleensä ei kyllä uskoisi, että nyt eletään tammikuuta. Lumihiutaleita ei tässä kaupungissa ole näkynyt, sääli tosiaan. Lunta ja pakkasta alkaa olla ikävä. Suomen neljä vuodenaikaa on todellakin rikkaus, eikä niitä osaa arvostaa ennenkuin niitä ei ole. Ja ihan kauhean vaikea pukeutua näihin keleihin. Viime aikoina olen toppautunut kotimaan pakkaskelit mielessä ihan liikaakin ja sitten mielessäni kironnut  kerroksiani. Paikallisista osa kulkee karvahatut päässa ja sitten tänään joku lenkkeili t-paidassa ja shortseissa. Olen nähnyt useammat ballerinatkin tuolla kaduilla. 


Normaali lenkkireittini kulkee erään keskustan puiston ja sen keskellä olevan ankkalammen varrella. Ei vissiin lintujen varpaitakaan palele kun tuolla tyytyväisenä polskuttelevat. Aikamoisia linssiludeja muuten nämä kaverit. Olisivat väkisin tunkeneet linssiin kiinni kun kuvailin.




Eilen muuten minut taas pysäytettiin tuolla kadulla. Tällä kertaa eräs kampaaja (naispuolinen) olisi halunnut minut hiusmallikseen. Näyttääköhän tämä pehko siltä, että jotain pitäisi tehdä :) Kyseinen kampaamo on Königsalleella, jossa sijaitsee todennäköisesti kaupungin kalleimmat salongit eli ei varmaan mikään ihan sukka paikka. Dämed siis, että paikalle olisi pitänyt päästä keskellä päivää, olisi varmaan ollut mielenkiintoinen kokemus. 

Nyt lähden etsiskelemään jotain vaatteita illaksi. Pyykkipäivä eikä mitään päälle pantavaa arg. Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille! Hugs and kisses from D-Town.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)