torstai 12. tammikuuta 2012

Tammikuun treenaajat

Tänään meinasi salilla nousta suomineidolla savu korvista saksalaisten kanssasisarten joukossa. Ensin tein täyskäännöksen zumban ovella kun totesin, että saliin ei enää mahtunut yhtään naista edes sylikkäin. Suosio taisi kyllä johtua enemmän uudesta miespuolisesta ohjaajasta kuin uuden vuoden lupauksista. Myös kuntosalin puolella oli ruuhkaa ja juuri niitä tampioita, joilla ei ole mitään hajua mitä siellä pitäisi tehdä. Tuliterät treenikuteet ja hirmu coolit urheilujuomat kyllä on mutta ei mitään käsitystä treenaamisesta. Täytyy kyllä myöntää, että minulla oli myös uusi treenitoppi päällä tänään :) Karstadtin urheiluosaston aletangot on iiiiihania. 


Niin ja kaiken huippu; edelleen jotkut tampiot olivat valittaneet, että kuntosalilla on liian kylmä?!?! Voi saaskutti, jos jättäisivät ne kultakorut sinne pukuhuoneeseen ja kokeilisivat tehdä siellä salilla jotain. Kyllä se tietysti voi olla kovin vaikeaa. Mutta nyt sitten koko huushollin lämpötilaa on reilusti nostettu ja oikeasti treenaavat ihmiset saavat kärsiä. Liikunnan iloa ei ihan pääse kokemaan kun koko ajan valuu vesi naamalla ja yhdistettynä kuivaan ihoon kirvelee kivasti. Tuo aika hyvin ilmastoitu treenitoppikin on liikaa, joten täytyy varmaan mennä bikineissä ensi kerralla. Jonkun pitäisi kehitellä sellainen tammikuusali niille, jotka kuitenkin luovuttavat koko homman viimeistään maaliskuussa. Voisivat sitten keskenään olla tampioita ja toistensa tiellä. Hienoa tietysti, että ihmiset liikkuvat ei siinä mitään.


Salilta kotiin kävellessä ja kiukkua puhkuessa sattui myös jotain hyvin hämmentävää. Noin puolessa välissä matkaa eräs täysin tuntematon nuori mies pysäytti minut ja selitti, ettei ole koskaan ennen tehnyt näin ja kysyi, että lähtisinkö joskus kahville tai jotain. Menin hieman hämilleni ja takeltelin tosi sulavasti "öööö täh are you asking me out?". Sitten selitin jotain vielä sulavammin, että olen oikeastaan lähdössä takaisin kotiin Suomeen enkä tiedä koska tulen takaisin mutta muuten joo ja tosi kiva kun kysyit jne.jne. Sitten toivotin hyvää loppuiltaa ja  singahdin nopeasti viereiseen ruokakaupaan piiloon. Hahah juuri näin tutustutaan uusiin ihmisiin ulkomailla :)

Sellainen torstai-ilta tänään. Nyt siirryn sohvalle nenäliinojen kanssa katsomaan Pearl Harbor leffaa. Huomenna ajattelin mennä täyttämään kansalaisvelvollisuuteni ja suunnata äänestämään. Onnekasta perjantaita (13) kaikille.

6 kommenttia:

  1. Joku stalkkeri seurannu sua useamman viikon ja nyt viimein nykäs hihast... o.O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi toivottavasti ei! Hah tarkistin kyllä heti että känny ja rahat on tallessa :D Lymyilin siellä kaupassa myös sen verran hyvän tovin, ettei se tyyppi vaan jää odottamaan ja seuraa kotiin.

      Poista
  2. how cuuuuute!! Never would happen in Finland!

    VastaaPoista
  3. Millasii liivei tuol alla voi pitää? Vai onks ne build-in?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)