tiistai 10. tammikuuta 2012

Shoeholic

Hi, my name is Summer and I like shoes! Okei otsikko on hieman yliampuva. Oikeasti en kuulu niihin hameväen edustajiin, jotka valitsevat kaurapuurokuurin kenkien takia. Nyt on kuitenkin tänä talvena poikkeuksellisesti tullut ostettua muutama pari kenkiä. Mutta hei, ei mitää hippastelukenkiä, enkä ole myöskään sortunut eräiden hyvin halpojen (kröhm D:llä alkavien kauppojen) ei niin laadukkaaseen tarjontaan vaan pysynyt ihan oikeasta nahasta tehdyissä kengissä. Eikä muuten kumisaappaita tai treenitossuja  lasketa ollenkaan; ne ovat terveyden edistämisen kannalta olennaisia välineitä :)


Viimeisin ( ja vähään aikaan viimeinen ostos) ovat Vagabondin nilkkurit, jotka klikkasin tilaukseen nettikauppa Zalandon alennuksesta. Syksyllä pohdiskelin pitkään näiden ja lopulta tilaukseen päätyneiden korollisten Vagabondien väliltä, joten reipasta alennusta ja 10 euron etukuponkia kyseiseen kauppaan ei voinut jättää käyttämättä. Plus huomasin tänään, että toisesta ruskeasta saappaastani on haljennut pohja, joten tarpeeseen tulevat. Näillä cowboy kengillä voi lähteä Australiaan hengailemaan McLeodin tyttärien kanssa, eikö niin?



Viime kirjoituksessa taisin manailla näitä jatkuvia sateita, jotka pikkuhiljaa alkavat tympiä. Reinin pintakin on noussut paikoitellen jopa yli 7 metriä. Nyt kelien pitäisi pikkuhiljaa parantua. Muuten viikko on alkanut hyvin arkisissa merkeissä. Töitä ja treenailua. Opinnäytetyö prosessi on nyt myös virallisesti vireillä; ilmoittautumislomake palautettu ja parhaillaan odottelen ohjaavan opettajan valintaa.  Kovasti olisi jo intoa päästä pakertamaan, sillä ainakin alkuun teoriapohja on suht selvää tavaraa. Vielä pitää kuitenkin odotella aiheen virallista hyväksymistä ja ohjaavan opettajan kommentteja. Itse tutkimuksen toteuttaminen käytännössä on myös hyvin auki mutta tavoite on kolmessa kuukaudessa homma saada kasaan. Wish me luck!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)