maanantai 9. tammikuuta 2012

A touch of gold

Lauantai-iltana suunta oli neiti T:n kanssa "uudenvuoden illalliselle" kun molemmat olivat taas takaisin kaupungissa. Vaatekaapista päälle valikoitui aiemmin päivällä ostamani Zaran metallineule, joka on muuten hirveän kiva ja ihan täydellinen illalliselle kuin voi syödä ihan niin paljon kun haluaa, eikä mikään kiristä. Uudet housutkin piti laittaa jalkaan mutta sitten nahkahame suorastaan hyppäsi syliin kaapista ja vaati päästä käyttöön. Me ei muuten oikein tultu rakkaan kamerani kanssa juttuun viikonloppuna, joten kuvat on vähän mitä on. Sorry!



 

Kamerasta viis, allekirjoittanut viihtyi vaatteissaan paremmin kuin pitkään aikaan :) Ihanaa kun kaapissa on vain oikeasti kivoja vaatteita. Mikä johtuu hyvin paljon siitä, että kun reissuun lähtee pidemmäksi aikaa vain yhden kassin kanssa niin tulee väkisin valikoitua mukaan vain niitä käytetyimpiä vaatteita. 



Väljästä neuleesta oli tosiaan hyötyä, sillä päädyttiin nautiskelemaan kiinalaisen buffetin herkuista. Siellä saa syödä jälkiruuaksi niin paljon jäätelö kun jaksaa. Hui! Sehän on hyvin perinteistä kiinalaista perinneruokaa eikö niin? Jatkettiin iltaan istuskelemaan yllättäen erääseen irkkupubiin (MaY Suttonsiin kun kuitenkin kysyt) ja hujauksessa saatiin kulumaan monta tuntia. Nuo irkkupubit ovat suht hyviä vaihtoehtoja tällaisille neideille, jotka eivät pahemmin tuota oluesta perusta. Niistä kun yleensä saa myös siideriä. Ai niin, nämä onnenkeksien lauseet alkavat osua hieman liian usein aika oikeaan. Funny mitäs sanot:


Uusi viikko on alkanut täällä taas vaihteeksi vesisateessa ja pikkuhiljaa alkaa nämä lokakuun harmaat ärsyttämään. Varsinkin kun siellä Suomessa on päästy nauttimaan ihan oikeasta talvesta. Goretexit ja kumisaappaat auttaa kyllä pitämään kropan kuivana mutta aamuheräämisiä ne eivät helpota tai lisää virtaa anna. Mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa, kevättä kohti kuitenkin mennään :) Hyvää alkanutta viikkoa ja haleja!


P.S. Äiti ihana kuule, nyt et enää taida nähdä tuota Joe Blascon peiteväriä kovin lähellä meidän vessan kaappia. Ihan parasta tavaraa meinaan :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)