maanantai 13. helmikuuta 2012

Am letzten Samstag

Yksi Saksassa elämisen ehdottomista hyvistä puolista on  hintataso. Etenkin ruoka on täällä älyttömästi Suomea halvempaa eikä ulkona syöminen vie vararikkoon. Vakio kiinalaisessa ravintolassani saa alkupala kevätrullat+paistetun broileri-nuudeli hässäkän ja kokiksen noin kuudella eurolla. Ja annokset on sen verran isoja, että niistä  riittää vielä seuraavaksi päiväksi myös.  Ravintoloita löytyy  joka lähtöön ja valinnanvaraa todella riittää. Lauantaina suuntasimme jälleen uuteen ravintolakokemukseen ja brunssille Schwaniin. 


Aamupalahan on päivän tärkein ateria ja jos tämän buffetin herkuilla ei päivä lähde käyntiin niin ei sitten millään :)  Me  aikalailla istuttiin reilut kaksi tuntia ja syötiin. Hyvää ruokaa ja hyvää seuraa;  parasta viikonloppu puuhaa. Oih tulee nälkä kun katsoo noita tuoreita leipiä. Njam njam.








Illalla sitten polteltiin aamulla kertyneitä kaloreita  marathon keilauksella; pelattiin suomalaisella porukalla yli kaksi ja puoli tuntia. En edelleenkään harkitse ammattilaisuraa keilaajana sillä kovin vakuuttavaa se touhu ei ollut mutta todella hauskaa. Sain jopa yhden täyskaadon; kröhm 20:stä heitosta enkä hävinnyt ihan kaikkia pelejä.



Nyt kun tuota yläpuolella olevaa kuvaa katsoo niin oikeastaan en enää ollenkaan ihmettele miksi vasen pakarani on ollut täysin jumissa kaksi päivää. Jälleen kuitenkin yksi erittäin onnistunut lauantai takana. Hieman jo ahdistaa, että kohta pitää pakata kimpsut kampsut ja jättää kaikki mahtavat ihmiset tänne. Pitää vaan koittaa nauttia kaikesta siitä mitä täällä on vielä jäljellä. Outoa miten nopeasti aika menee. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)