perjantai 10. helmikuuta 2012

Tennarityttö


Lenkkaritytöstä tuli tänään ihan vahingossa tennarityttö kun kerrankin epäonnesta oli jotain hyötyä. Unohdin töihin lähtiessä eväät kotiin, joten ruokatauolla oli hipsittävä lounasostoksille. Samaisessa kaupassa oli sitten vastassa keko tällaisia laatikoita ja pienen konsultaation jälkeen hinta laatikon kyljessä osoittautui lähes puolet pienemmäksi kuin samaisissa laatikoissa Suomessa.



Töiden jälkeen oli sitten pakko palata takaisin samaiseen kauppaan ja kotiuttaa ihka ensimmäinen Converse parini. Muutama muukin oli bongannut saman tarjouksen, joten koko/värivalikoima ei ehkä ollut enään kaikkein suurin. Olin super onnekas kun juuri minun himoitsemiani tossuja löytyi ja pähkäilin pitkään punaisten ja pinkkien välillä. Lopulta sisäinen prinsessa teki valinnan puolestani. Pinkit lähti mukaan :)




Virallisesti olen todellakin shoppailulakossa mutta tällaiset pienet hairahdukset sallitaan. Eikö niin? Varsinkin näin hyvät. (Hippula: naapurin kollit kantaa näitä kenkiä ja vaatteita tänne, enkä mä millään pysty estämään niitä.) En malttanut odottaa huomiseen päivänvaloon vaan oli pakko päästä keikistelemään uusissa popoissa, joten on hieman kökköjä kuvia. 

 

Sain myös kahden päivän jälkeen vihdoin vaatteeni pois pesukoneesta. Jälleen pelastavana enkelinä paikalle lennähti japanilainen naapurini, joka tiirikoi avaimellaan pesukoneen luukun auki. Se oli kyllä viimeinen kerta kun astun koko pesutupaan. Tattis ja moro vaan. Aikamoinen harmi moisesta pikkujutusta. Nyt on kuitenkin taas puhtaita vaatteita kaapissa, jee ja viikonloppu edessä, ihanaa. Koko viikon olen hirmuisesti himoinnut kalaa, joten tänään päätin perjantai-illan kunniaksi  pyöräyttää salaatin ja nautiskella lasin valkoviiniä. Ei kovin esteettisen näköistä mutta älyttömän hyvää :)




Nyt täytyy alkaa jännittämään Voice of Germany-finaalia. On muuten ihan jäätäviä laulajia tässä kisassa. Kaikella rakkaudella: suomalaiset jää niin kakkoseksi. Huomiseksi täytyy taas laitta kello soimaan mutta tällä kertaa ruoan takia. Siitä lisää myöhemmin. Oikein hyvää viikonloppua kaikille : )

4 kommenttia:

  1. Ensinnäki aivan ihanat noi Converset!! Mäki haluan!
    Ja tokaks toi sun salaatti on tosi esteettisen näköstä :) tuli kauhia nälkä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on aika söppänät tosiaan :) Tänään satoi tietysti sitten lunta, joten hetki pitää vielä odotella tennarikelejä. Voi ei ollut tarkoitus aiheuttaa nälkää :D :D

      Poista
  2. 37,5 consut väri tumman sininen (tumman, ei se kirkkaan) samana mallina kiitos. Voi laittaa vaikka pippan mukaan jos et ite saa kulkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oukei, koitan tällä viikolla ehtiä katsomaan jos löytyisi :) Siellä oli tosin lähinnä kaikkia pastellivärejä: keltaista, lilaa ja sellaista.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)