keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Bad luck gone bad


Sitä on taas tällä viikolla oppinut arvostamaan suomalaista luotettavuutta ja tehokkuutta ihan eri tavalla. Kolme päivää on odoteltu lukon korjaajaa, jonka piti tulla maanantaina. Tänään menin taas pahamaineiseen pyykkitupaan sunnuntaina pesemättä jääneiden pyykkien kanssa.  Tuuppasin pyykit koneeseen ja koneen päälle mutta mitään tapahtunut. Koneen luukku kuitenkin lukittui eikä sitä saa auki ennen kuin pesuohjelma on lopettanut. No tällä kertaa ei sitten lähtenyt edes käyntiin ei . Naapuri tiesi sitten kertoa, että kone on ollut rikki koko päivän ja korjaaja tulee ehkä huomenna tai perjantaina. Kiitos vaan kovasti kun vaivauduitte informoimaan tästä pikkujutusta esimerkiki lapulla koneen päällä. Siellä ovat nyt meikän alusvaatteet hyvässä tallessa.
  

Epäonni luonnollisesti jatkui kun lähdin pyykkiepisodin jälkeen kauppaan ostamaan viikon ruokia ja pyykinpesuainetta. Varmistin kyllä sata kertaa, että pesuaineen korkki on kunnolla kiinni ja kävin samalla reissulla vielä mutkan kautta hakemassa sämpylöitä leipomosta. Kotona kassia purkaessa tajusin, että pesuainepullo oli tietysti vuotanut kassiin ja kaikki ruoat mukavasti mähmässä. Oven lukitseminen, puhtaat vaatteet tai syötävä ruoka ovatkin oikeastaan ihan yliarvostettuja juttuja. 

Ei ole kovin vahvasti alkanut tämä viikko ei.  Onneksi sentään on uusi kiva hame, joka muutaman mutkan kautta vihdoin päätyi tänne. Ja kaverin kanssa fiksailtiin vähän hiuksia :) Nyt taidan jättää suosiolla opparin huomiseen ja siirtyä telkkarin eteen jäätelöämpärillisen kanssa. Uuteen nousuun taas. Haleja Suomeen! Mitäs tykkäätte hippihameesta?

2 kommenttia:

  1. Uuteen nousuun! Haleja! Sun viikko on kyl alkanu rankemmin ku mun, ei toi töissä istuminen tee muuta ku väsytä ja saa kiukkuseks, mut sentäs on ruokaa ja lukko ja vaattei (jos jaksaisin käydä pesemäs ne tänää...)

    VastaaPoista
  2. Japanilainen naapuri luki sillon su mun horoskooppia ja sen mukaan oli "troubles" luvassa. Nää on nyt vissiin niitä :D Mutta opin kuulemma kaikista ongelmista jotain eli pyykit pestään tästä eteenpäin pesulassa ja pyykinpesuaine haetaan erikseen...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)