keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Nach Finnland für Wochenende

Siinäpä se olennainen oikeastaan tuli: huomenna on töiden jälkeen suuntana Düsseldorfin ihana lentokenttä ja luminen Suomi. Meidän Hippulalla on edessä  prinsessapäivä eli vanhojen tanssit ja neidin liitelyä parketilla täytyy tietysti lähteä todistamaan. Suht tehokas viikonloppu on edessä. Yhden yön vietän ihananaisen neiti F:n luona Helsingissä ja käyn pikavisiitillä tapaamassa opinnäytetyöohjaajaani.

Käsimatkatavaroilla reissataan, joten pikkupullot kunniaan ja turhat kamat minimiin. Vaikka aika pro pakkaaja olenkin, minulla on paha tapa heitellä mukaan vielä viime hetkellä kaikkea turhaa, jonka roudaamista sitten manaan.




Vihdoin sain eilen hommattua tyynyn lentokoneeseen; nuku missä vaan. Hah ei ole kyllä koskaan ollut mikään ongelma. Reissukaverit ovat saaneet varautua matkoihin ristikkolehdillä, sillä minusta ei kauheasti seuraa ole. Vai mitä sanoo toinen puoliskoni A :) Parhaassa tapaksessa nukahdan jo ennen koneen nousua. Julkinen liikenne vaan nukuttaa kummasti.



On se hieman hassua kun täytyy hommata lento, että pääsee viikonlopuksi kotiin. Ennen sentään selvisi bussilla :) Nyt on kuitenkin tuliaiset hommattu, lähtöselvitys tehty ja täytyy pikkuhiljaa aloittaa se pakkaaminen, ettei perinteisesti jää viime tippaan. Toivottavasti muuten kaikki lumimyrskyt häipyy nyt kaikki yön aikana. Ihanaa viikonloppua kaikille! Moips.

1 kommentti:

  1. Mul on sama paha tapa pakatessa et heittelen viime tipassa viel kaikkee turhaa kassiin :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)